Välkommen till team-Emilia Haapala

Vi har fått mycket önskad bekräftelse från teamet av den nya barberaren-frisör Emilia h Inkomst. Just nu är Emilia utbildad som ekofrisör i fören och är nu gradvis på väg till en deltid, och senare, en heltidsanställd på Eco Beauty Wellnes. Emilians arbete finns nu också tillgängliga-15% fram till slutet av maj.

 

Nedan är lite mer om Emilia: "Jag tog examen från en barberare-kam i Jyväskylä 2009. Jag kunde göra mitt drömjobb i några år tills jag känner till kemikalier och dofter. Det var därför jag studerade ett nytt yrke på det sociala området. Men hela tiden hade jag tanken att tänk om jag en dag på något sätt kunde genomföra yrket i hårindustrin. Det är vad jag är mer än entusiastiska över tanken på en ekofrisör. Examen från skolan är i maj 2020. Jag har använt naturliga kosmetika under en lång tid och har lärt mig att förstå hur syntetiska kemikalier påverkar vår miljö och hälsa. I mitt arbete som ekofrisör vill jag ta ett mänskligt konto som helhet, vår kronas hår, som vi ekologiskt vårdar kan åstadkomma de vackraste resultaten. "

 

Om du vill boka en tidig Emilian läsning kan du dra nytta av den direkta länken här: https://www.ecobeautywellness.com/pages/ekokampaamon-ajanvaraus

 

Han fastnar i vårt jobb nummer 04498977777. Observera. Kom ihåg att Emilia inte börjar göra hela veckan, men du kan också lämna honom en callback begäran. 

 

Vacker midvinter! :) 

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista