Effektiv och hög avkastning serum-liknande toner - Dr. Alkaitis Växtbaserade toner

När jag bläddrade för första gången Eco Beauty Wellness varumärken genom mitt intresse var väckt så snart som Dr. alkaitis den punkten. Varumärket är vägledande princip har varit i drift i över 20 år frasen "Om du inte kan äta det, inte lägga den på din hud." Produkter av råvaror som inte upphettas över 37 grader. Låter mitt öra ganska säker och effektiv.

Kondensering av behandling vätskor är värt att ha nu upp, innan den faller inlägg, om du vill undvika onödiga huden kiristelyistä liksom torkar ut luften kyla.

Jag har testat närvarande, Dr. alkaitis, Växtbaserade toner -ansiktsvatten. Jag var glad att läsa inci-listan, för det var en sällsynt lätt att läsa. Där kommer du att hitta aloe vera, växtextrakt, druvor, alger, B - och C-vitaminer, samt doften av en blandning av essentiella oljor.


Druvor för mig var som en ny råvara. Jag läste Dr Alkaitis webbplats och det var sagt att den ekologiska druvor är inte torr, inte heller skada huden och det är så rent att det kan till och med dricka. Det är antibakteriella, stärker huden och balanserar dess naturliga pH. Druvor är också hjälper produkten att absorberas i form av. Det är, all alkohol i kosmetika är skadliga eller onödiga.

 

Jag gillade särskilt hur effektiva Växtbaserade toner känns. Det är riktigt bra kvalitet, en liten mängd sprider sig lätt över hela ansiktet och absorberas snabbt in i huden. Produkten kan läggas i lager utan att oroa dig, eftersom det inte lämnar en film länder lager av huden. Sammansättningen inte tror jag att det inte bara vattnig, det är lite serum känsla. Fastän produkten kan läggas i lager, det betyder inte nödvändigtvis behöver många lager för att göra huden mjuk och återfuktande till tryck. Faktiskt jag sätta hela ansiktet för 1-2 lager och på pannan ett tredje öga på min panna har några små finnar. Faktiskt, jag var verkligen förvånad över hur lite av den här produkten behöver för att använda jämfört med hur det gör min hud känsla.


Jag har märkt att de Växtbaserade toner balanserar och lugnar huden och jämnar sin ton. Inför känslan av produkten efter kallare och fräsch. Om du har tillbringat dagen i solen, denna produkt känns underbart att sprida återvinning till huden. Jag gillar också hur det här gör att din hud känns mjuk, utan att den känsla av att min hud hade missat något. Produkten doften är en kraftfull ört, rosmarin och uniseksiin.


Dr. Alkaitis inte har produktlinjer för olika hudtyper men produkterna är utformade för att balansera huden.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista