Nu bör du testa naturlig kosmetika dödöjä

Luften kyls ner och garderoben har fått gräva fram alla härliga tröjor och långärmade tröjor. Jag tror detta är också ett bra tillfälle att prova naturlig kosmetika dödöjä, om du tidigare har använt dem i den så kallade. den vanliga. Åh, varför just nu? Naturlig kosmetika deodoranter förhindra lukt, men inte förhindra svettning. De kan också irritera den enda sheivattuja armhålor. Nu är det coolt att armhålorna kan dölja plysch för kläder och inte behöva oroa dig om stenskott armhålor eller rakning nödvändigt. (Naturligtvis, jag sa att håren bör inte förekomma, det är allas eget företag.)


Din egen gropar kan åtminstone mycket bra just nu. Jag har använt en naturlig kosmetika dödöjä nu för om tre månader. Underarmarna huden kan inte längre dra åt och tonen lenare. Deodorant svek är inte behövde frukta, så länge som jag kom ihåg att lägga till den deodorant på ren armhålor varje morgon.


Typ att jag var på väg till här innan Skönhet genom Jorden dödöstä och efter att jag flyttat provet till den Vi älskar planeten Härlig lavendel deodorant, vilken av dessa två har stigit till min favorit min.

 


För det första, när jag läser detta, jag mår bra:

"Vi Älskar Planet fabrik i Nederländerna all energi född av vatten och sol. En serie deodoranter är 100% naturliga och säkra. Deodoranter förpackningar (metall) är lätt att återvinna eller spara ännu smycken rasiaksi efter användning." Jag har faktiskt kommer att spara metall låda och göra det mm. min medicin och tuggummi.


Vi älskar planeten Härlig lavendel själv fungerar felfritt. Det är en bra perusdödö, som är lätt i alla avseenden. I synnerhet gillar jag förpackningen som varan passerar nonchalant inblandade och inte tar upp mycket plats. Förpackningen är lätt att öppna, men det är dock inte nå att öppna sig längst ned i en väska. Och det bästa av allt, förpackningen är lätt att se hur mycket produkt som är kvar. Jag gillar också sammansättningen av produkten, beskriva det i ögonen, lite mjukare. Jag skulle säga att ett paket är tillräckligt för mig för tre månader minst, long lasting deodorant, därför, ett tunt lager kommer att göra bra.


Jag är också mycket glad, när jag märkte att området är en av de parfymfria alternativ liksom unisex doft för Alltid färska. Så länge jag får den där Härliga lavendel används, kommer jag att vädra Alltid färska och Söta lugn, som är den doft av blommor mer.


Nu djärvt experimenterande med naturkosmetik dödöjä! Du kan alltid byta tillbaka till gamla dagar, om du av någon anledning naturliga mer dödöt är inte din sak.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista