Snabb hjälp med mina hårproblem

Jag testade John Masters Organics-schampo och balsam. Jag hade hört lite om att hoppa från den här serien, men för att vara ärlig kunde jag inte förvänta mig något så bra.


Mitt hår är så kallade dolda tjocka. De ser tunna ut, men det finns många, de är glättade och hala, men samtidigt är de bomullsliknande och klibbiga. Om du inte borstar dem våta bör du inte borsta dem alls. Mitt hår rinner också ner, desto längre håret, desto smickrare verkar det.


Jag hade två problem innan jag började använda John Masters Organics. Ojämnheter och oväntat början av oljigt hår. Jag känner inte att jag någonsin har drabbats av överflödigt hårbottenfett även som tonåring, men i sommar började problemet ganska plötsligt. Mitt hår kändes nära mig direkt efter tvätt. Jag vet inte vad problemet är, men jag misstänker att min hårbotten hade samlat någon produktrester eller var i någon form av obalans.

 


Jag berättade för Aila om mina problem och hon valde för mig Spearmint från John Masters breda rensningsutbud


Efter flera veckors testning kan jag säga att mina problem har lett mycket! Faktiskt sedan den första tvätten. Mitt hår hänger inte längre tungt över huvudet men känns lätt, mjukt och luftigt. Jag behöver inte heller tvätta dem varje dag, men jag kan njuta av den rena känslan längre.


Båda produkterna är tillräckliga och superlätt att applicera. Alla vet att det är en bra idé att låta balsam fungera i några minuter, men också ge detta schampo ett ögonblick att göra sin magi. Varje produkt tvättas lätt ur håret, och schampot lämnar inte håret "skarpt", även om det ser särskilt rent ut.

 


Balsam är ren lyx! Mina fingrar glider lätt i duschen genom mitt våta hår och jag kan också gnugga balsam i hårbotten (som frisörer gör) utan rädsla för att trassla bollar. Ingen av de balsam som jag har provat har varit ett så effektivt hjälpmedel för att tunnare hår. Att borsta mitt hår har aldrig varit så enkelt som det är med John Masters Organics Conditioner. Jag började skratta efter min första tvätt när jag drog borsten från toppen av huvudet till topparna på mitt hår.


Jag kan rekommendera denna tvilling för värme, särskilt om du inte längre kan spendera din tid på strippning och vill ha luftigare hår. Bongas inkluderar också Citrus


En sak till som ska varnas i detta syfte är att om du lämnar rören i duschen i en framträdande position, kanske du märker att produkterna konsumerar i dubbel takt. Vi fick den skäggiga sidan av ekonomin upphetsad över dessa produkter också, doften är minty fräsch och ganska sömnig.

PS. Produkter finns i mindre paketresor, vilket också är ett bekvämt sätt att testa nya produkter.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista