Nailberry - Den bästa naturliga nagellack, vad jag har försökt

nailberry-pion-samling

erfarenhet

 

Jag har testat nu veckor Nailberryn strejker och jag helt såld! Jag kom inte på något negativt. Jag tycker att Nailberry-lack är verkligen av hög kvalitet och lätt att använda. Det bästa med lacker är god hållbarhet, pigment och snabbtorkning. Ärligt talat har jag ännu inte stött på en nagellack som torkar så snabbt och lämnar ytan så hård att den inte repar så mycket. Borsten är bra, den är tillräckligt bred, rundad i slutet och tillräckligt hård. Den lämnar inte heller den traditionella starka nagellacklukten när lacken har torkat. Spikens yta är underbart jämn och blank.

 

nailberry-nagellack


Lilac Fairy var i mina naglar i sju dagar utan att dela, och det fanns knappast några tydliga repor. Lakan skulle säkert ha tagit ännu längre tid, men jag kunde inte låta bli att prova nästa nyans!


Jag rekommenderar nagellackspolar till alla, men särskilt om du är den typ som inte kan stoppa naglar många gånger i veckan, men vill ha ett rent och mer bestående resultat lätt hemma. Om du alltid fastnar i samma skugga, vare sig det är naken, svart, det klassiska röda eller vad det än är som passar in i din stil, undrar du på den lacken. Enligt min mening är 20 euro för en nagellack inte mycket när kvaliteten är så bra.

nailberry-pion-samling


I mörka och ljusa nyanser täcker en lacklack redan, men jag lägger två lager själv, för då ser ytan nästan perfekt ut. Det rekommenderas att applicera lätta beläggningar på två lager.


Jag tycker också att det är värt att nämna att Nailberry har en grymhetsfri och vegansk certifiering.

 

Jag ställde också in båda mina systrar att pröva Nailberry-strejker. Ingen av dem är väldigt bra på att hålla strejken bra, men jag fick bara positiv feedback. Här är några kommentarer från dem.

nailberry-rose-blossom-nagellack


Snabbt torr glans Ultra glans topprock:

"Den bästa lack, vad jag har använt. Torkade på några minuter och stannade riktigt bra. ”


Lilac Fairy och Rosblomma:

"Riktigt bra, går till nivån på Essie gelpolver." (Låt mig här nämna att min syster inte använder kvalitetsskäl bara Essie-lack, så ganska beröm.)MIN FAVORITFÄRG

Mina favoritnyanser i sommar är definitivt Lilac Fairy.  Det är en vacker pastell ljus lila. Jag gillar också den fruktansvärda milda rosablomman, som är riktigt ljusrosa, som jordgubbsyoghurt. Pion rodnad  är en vacker rödorange nyans som ger dig omedelbara sommartår. Denna nyans lockade också mycket beröm från andra, vackra naglar märks. Santorini är uppkallad efter dess vackra ljusblå nagellack som säkert kommer att få beröm från många andra vänner.TIPS

  • Applicera två tunna lager lacklack.

  • Lacken bör vara tillräckligt bra i borsten för att lätt spridas över hela nagelns längd, men inte för mycket, lacken får inte rinna av.

  • Placera också lacken på spikens spets för att förhindra att lacken spricker i spetsarna så lätt. Istället kan du lämna fernissen på spikens kanter så att den ser snyggare ut och nageln ser smalare ut.

  • Om du inte är en älskare av färglack, kommer en ren kappa eller en naken beige och pulveraktig ton att ge dina händer ett mer sofistikerat utseende.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista