Bra läppstift från finska Havulta

Havu är en superintressant nyhet från Finland! Inhemska lipbites som är både noll avfall och naturliga kosmetika. Jag är mer än entusiastiska över detta!

 

Vill du att ditt nya läppstift ska vara:

-Inrikes-japp!

-Vacker-japp!

-Naturlig kosmetika-japp!

-Noll avfall-japp!

-Matt-Japp!

-Lätt att sprida-japp!

-Bra värde för pengarna-japp!

 

Min favorit nyans av mörk, lavendel och naken:

Jag har sett Havua från början på Instagram. Jag gillar deras värderingar, bilden av fiilip, nyanser av Punie, förpackningen och faktiskt allt. Mest av allt uppskattar jag dock hur mycket Havu delar sin webbplats och sociala fakta om sin verksamhet och sina produkter. Jag tror att många andra människor är intresserade av detta utöver mig. Som konsument skulle jag föredra att ha mer från andra Firmo. Jag vill veta vad som behövs för att tillverka produkter och varför de är tillverkade av vissa material och material. Också intresserad av var produkter tillverkas etc. Och medan denna information är av intresse för mig, jag får inte alltid se besväret med att leta efter information för varje produkt jag köper. Jag uppskattar särskilt det faktum att jag inte behöver se mycket ansträngning framför data för Havu, men jag får intressant information om Instagram, även utan att ens leta efter dem. Detta är bra kundservice och åtminstone mitt fall påverkar köpbeslut.


Här är ett textcitat från platsen för Havu, hör inte bra:


"Produkten av HAVU består av tre komponenter. Ytterskalet är tillverkat av en finsk termiska och sår. Mekanismen för produkten, det vill är, det inre skalet är en platta, polylaktid, som är en helt biologiskt nedbrytbar polymer. PLA är tillverkad av majsstärkelse. Läppstift tillverkas och produceras av våra egna händer i Esbo.  


Det finns bara naturliga vaxer och oljor i HAVUN läppstift. Oljorna är Cosmos Organic-certifierade och Shea Butter Soil Association certifierade. Vaxerna vi använder är naturliga vaxer. Pigment används ofta i naturliga kosmetika (järnoxider, titandioxid och Ultramariins) "

 

Nyanser av rött och persika:

Den har för närvarande fem läppstift nyanser som är Persika, lavendel, mörk, naken och röd. Jag tror att namnen beskriver nyanserna riktigt bra. Mina favoritnyanser är Nakna och mörka, jag känner att de passar bra i min hudton. Kuvaajani Pinja kommenterade att Dark är den faktiska chefen Lady tonen på mina läppar, det är faktiskt ett mycket självsäkert faktum. Naken är den perfekta vardagliga röda för mig, som avslutar makeup, och det är inte lika bra som justiter, även om jag glömmer att lägga till den. Först brydde jag mig inte så mycket om lavendelnyansen. Det är en annan nyans av vad jag normalt kan välja för mig själv, men nu är jag långsamt börjar hålla det mer och mer. Jag tror att det skulle vara underbart om du fortfarande har några subtila rosa nyans i skuggan intervallet. Jag hoppas också att tonerna på läpparna skulle vara lättare att skilja mellan, t.ex. Tonnamnet längst ner skulle vara praktiskt. I mina egna låtar skiljer sig inte punies nyanser från de yttre förpackningeneller öppnar den röda.


Havun läppstift är lätta att distribuera och uthållighet är bra. Som med Mattapunia ändå, slutresultatet är vackrare när läpparna är i gott skick. Om dina läppar är torra, men du vill använda matt rött, bör du försöka försiktigt steka läppfett eller något balsam innan du sprider läppstiftet. Visserligen är resultatet inte så lågt. Enligt min erfarenhet torkar Havun pounds inte läpparna. Enligt min mening är en underbar extra läppstift erfarenhet doften av ett träd som svävar i luften när du tar ut läppstift. Det är på något sätt avkopplande och underbart naturligt.


Bra att veta: Du kan göra dig av med ett uttömt läppstift i bioavfall och den yttre kartongen kan återvinnas med kartong. Läppstiftet varar inte mer än 45 grader i värme.


Har du redan provat Havun Punia? Vilken nyans intresserar dig mest?

 

Foto av Pinja Kopra

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista