Pålitlig deodorant Helvide

Jag har nu testat ungefär en månads skönhet av jordens deodorant. Det finns fyra doftalternativ: Vaniljkokos, lavendel, Söta Citrusfrukter Och Oparfymerad, som jag har testet Vanilla Coconut. Doften är underbart mjuk och något söt, lätt coared. Jag var först rädd att lukten av kokos skulle locka getingar, men lyckligtvis visade sig mina rädslor vara onödiga och jag har varit tvungen att vara i fred med Getingen.


Denna deodorant är aluminiumfri och återfuktande. I själva verket märkte jag åtminstone att huden på mina armhålor, som var torr fjällande och ibland tightests, förvandlas till en jämnare nyans och kände sig mjuk och återfuktande.

 


Många som lätt misslyckas och håller inte lukt borta. För detta problem, Beauty by Earth Dödö fungerar utmärkt! Detta har dagis testats med 30 graders värme i en buss som inte fungerade med luftkonditionering och, naturligtvis, satt jag i solens vatten på en fönsterplats, men Dödö inte lurade, resning! Ytterligare klargjorde dock Att deodorant funktion är inte att förhindra svettning utan att maskera lukten av svett. Armhålorna var så våta, men jag luktade gott.


Efter att ha lagt denna dödö morgon på kvällen på en ren armhåla hud, ingen produkt har lurats en gång. Så nu ska vi prata om den pålitliga dödour. När produkten blev lurad, men då hade jag inte kommit ihåg att lägga till den på morgonen. Tips av Fiver att göra detta: vi förmodligen inte tar morgonen och kvällen i duschen, men armhålorna kan fortfarande rengöras snabbt och bekvämt innan sprida dödö med en musini tyg eller annan liten handduk, men med vatten. Om du vill kan du avsluta rengöringsprocessen ytterligare, så det är ännu fräschare.

 


Denna deodorant är en smart stick pack, från vilken det är lätt att tillämpa på armhålorna. Jag jämnar faktiskt salvan fortfarande med fingrarna. Kompositionen är ursprungligen krämig, men under appliceringen börjar bli pulveriserad och torr, det vill är att underarmarna inte förblir våta eller klibbiga. Det skulle vara bekvämt om förpackningen åtminstone var delvis transparent, eller det skulle finnas någon annan mekanism som skulle bidra till att upptäcka hur mycket av produkten kvar. Detta är visserligen ett problem i många av de stickformade dödös.


Du borde vara försiktig med Shea. Mina aromer kräver minst en halv dag för att lugna ner sig efter en tugga, innan de är värda att sprida någon dödö. Ofta på kvällen på Sheivailen och jag satte dödö bara på morgonen. En natt var jag dock oroligt och jag spred mig hittades ett par timmar efter Shea, och huden på axillary var irriterad äckligt. Det är vad som har hänt mig tidigare med både naturliga och tavisdödöjen. Lyckligtvis underlättar irritationen själv 1-2 om dagen. Så jag rekommenderar att lämna arken däremellan om du tänker använda deodorant. Soda irriterar lite hud om den är trasig. 


Jag kommer ja köpa en ny burk när den här första används. I synnerhet hörs Sweet citrusdoft från det underbara. Innan dess kommer jag dock att testa en annan deodorant däremellan.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista