Kahina Oil Purifier - en kunds favorit

Jag är inte förvånad över det Den pipiga olje renaren  är en av Eco Beauty Wellness favoritprodukter! Till att börja med undrade jag hur jag skulle skölja bort en produkt till ett pris på över $ 50, men efter att ha testat det kan jag förklara det som en av mina favoritprodukter inom EBW-sortimentet.


Min egen hud är normal hud, som också är benägen att rödna i kinderna och torrheten i huden på vintern, och det kommer till vad som händer när hormonerna kastas. För min hud känns denna rengöringsmedel lugnande och balanserande. Jag tror att torr hud, till exempel, också kommer att dra nytta av denna rengöringsprodukt, särskilt på vintern.

Jag gillar verkligen sammansättningen av den här produkten, det känns bra. Oljan är av en lätt och lätt rörlig / dränerande typ, men inte vattnig.


Duften är helt underbar. Jag har inte luktat något liknande, och jag kan inte beskriva det med andra ord än mild och avslappnande. Jag tror att det finns något lyx i doften - i själva verket är produkten i sig en vardaglig lyx!


Jag tycker också att förpackningen och flaskan är väldigt vackra och det är ett nöje att se dem i badet. Förpackningen är i rätt storlek, och jag gillar det faktum att pumpen kommer i en liten mängd åt gången så att produkten inte slösas bort och den är snygg att använda.

Den knurrande oljesprayen tar effektivt bort smink, solskyddsmedel och vattentät maskara. Jag kan inte längre föreställa am använder puhdistusvaahtoja eller geler, när jag är klar med rengöring oljor smak. Jag tror att de är mycket lättare och lättare.


Jag applicerar produkten på torr hud genom att rotera fingrarna. Jag gnuggar produkten i ansiktet i ungefär en minut, varefter jag våter händerna med varmt vatten och fortsätter att gnida med våta händer ett tag. Gnugga rengöringsolja är en underbart avslappnande rutin för mig. Skölj slutligen ansiktet med vatten. Huden förblir mjuk men inte fet. Ansiktet känns rent men stramar inte huden. Om jag vill ha extra rengöringskraft tar jag bort oljan med en muslinduk eller konjac svamp. Rengöringsolja fungerar också bra som ett första steg i dubbelrengöring.

Skrubboljan är tillräcklig och det verkar som att en förpackning med 100 ml tar oväntat lång tid. Jag har använt produkten i veckor, och produkten fortfarande finns kvar ¾ delar.


Jag är så förtjust i denna produkt som jag definitivt kommer att testa andra produkter Kahinalta!

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista