Det prasslar av den Marockanska beldi tvål - skäm bort din hud i duschen

när Hösten kommer torra luften i rummet och cool väder för att torka huden lätt, så att det stöder nu de senaste började uppmärksamma att vårda huden, om den har sommaren varit lite mer avslappnad. Personligen är jag lite för lat för att återfukta kroppen huden, eftersom den andra i allmänhet bara i ansiktet, när huden har blivit så torr att det kliar eller kommer att flaga. Jag har dig i dag ett tips som du kanske inte har tänkt på, nämligen tvål.

 


På sommaren när luftfuktigheten är hög och solskyddsfaktor bör användas ofta, min hud känns ganska normalt, och jag är så rätt vad produkten tvättar jag min kropp då. Hösten medan industrin företräde till mer milda produkter kroppen huden i tvätten. Jag har använt ett par år, dusch krämer, men nu fick jag testa det prasslar i Beldi tvål. Jag hade aldrig hört talas om beldi tvål, så jag började leta fram emot att testa produkten.


Det prasslar av Beldi-tvål sammansättning är att jag tycker att de mest intressanta och underbara. Den är tjock och gel-liknande, lite vaxartad. Produkten känns bekväm och det är lätt att dosera ur burken med fingrarna eller en sked. Beldi tvål är mycket riklig, som en tesked av produkten är tillräckligt för hela kroppen lätt. Jag själv är ganska små, så jag ska vara även med mindre belopp.

 


Beldi tvål kan användas för normal tvål sätt att rengöra huden, men det fungerar också för att mjuka upp som en body-mask. Tvål kan lämna påverka huden i flera minuter. Om vi hade en bastu, jag skulle prova det här definitivt ånga lämmittämälälle huden och ge tvål påverka bastu i de större ögonblicken efter. Verkligen avkopplande! Även doften världen ger sin egen tuulahduksensa till avkoppling, såsom tvål doftar underbart eukalyptus träd. Det prasslar i beldi tvål är också tillgängliga i steg liksom nerolin luktar så.

 


Eftersom sammansättningen är annorlunda än i tvål oftast, kan dess användning kräver lite tid att vänja sig, innan spridning utförs omgående. (Å andra sidan, varför rush, mig själv dusch tid är också avkoppling.) Faktiskt ta produkten alltid om mindre än en tesked och dela den i två delar och jag ska tvål du båda handflatorna upp. Applicera då produkten på fuktig hud, jag gillar mina händer så att fingrar och handflator för att bilda en kopp så att tvålen inte köra iväg utan snarare som passerar genom det händer inblandade, eftersom tvål är halt. Du bör också prova att använda beldi-tvål shell-jacka med så skickligt kombinerad rengöring och peeling. Ooh, du har också försökt ben sheivaukseen och hyvel glida rätt skickligt.


Att få se de behöver senare i vinter att ta beldi-tvål tillsammans fortfarande dusch kräm eller gör jag bara av beldi-tvål.


Det prasslar i Beldi tvål är lämpliga annars också vega för.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista