Unna dig en ansiktsbehandling

Jag har tagit i år en vana att besöka Ansiktsbehandlingar Och åh att när jag älskar detta nya sätt! För ditt eget bästa och avkopplande, bör du ibland göra det och ändå föredrar regelbundna intervaller. Enligt uppgift i ansiktsbehandlingar skulle det vara värt att besöka minst fyra gånger om året, vid årstidernas tur, när klimatförändringarna förändras här i Finland. 

 


Jag har varit i ansiktsbehandlingar ungefär var 5-6 veckor sedan försommaren. Åh varför så ofta? Eftersom jag mår bra om det och har haft en helande effekt på mitt finger. Ansiktsbehandlingar är min enda så kallade. "Skönheten i min skjorta", som Pampers själv, för jag får inte naglar, fransar, och jag inte ens färga mitt hår.

 


Jag gillar det faktum att ankomsten av Eco Beauty Wellnes för ansiktsvård görs enkelt. Du bokar tid och anländer till platsen. Du behöver inte tänka på vilken typ av behandling din hud behöver, eftersom kosmetolog Emilia gör behandlingen enligt behoven i huden och, naturligtvis, lyssnar på hopp om de är. I själva verket vill jag ofta min ansiktsbehandling kombineras med Gua Sha, liksom underarm sockring, som kan väljas när du bokar för extra tjänster.

 


Jag hade en vårplan som jag skulle ha besökt de olika ecobeauticians i Helsingfors för att testa olika ansiktsbehandlingar, men jag började med Eco Beauty Wellnes och jag gillade Emilian ansiktsbehandlingar så mycket att jag ännu inte har bokat tiden Någon annanstans.

 


Jag var äntligen avslappnad så att det verkade nästan overkligt. Precis som sinnet skulle ha lossnat från min kropp, en sådan avkoppling jag inte har upplevt som ett par gånger i mitt liv. Härliga dofter, fina coola masker och Emilias varma händer och de goda, självsäkra massageextrakten kommer att tänka på när jag undrar om ansiktsbehandling. Massagen är underbart stor och Niskahang får bankade. 

 


Gua Sha verkade trevlig och lätt. Jag tyckte det var en rolig gissning under behandlingen att vad Gua Sha användes av Emilia när som helst. Speciellt härlig jag kände mig som en cool sked glider på huden, liksom hårets zig zag kamning - det är där bilden av denna artikel medgav att det skulle ha velat vara i min plats under linneark när hårbotten är kammad, det snarare är underbart och Avkopplande när någon annan kamma håret. Om behandlingen hade gått längre, skulle jag säkert ha sovit.

 


Emilia kombinerade också min ansiktsbehandling med en liten handmassage som var ett underbart komplement under tiden när masken påverkades av mitt ansikte. Händerna var varma, verkade mjuka och den härliga handfettluktade även efter flera timmar.

 


Efter behandlingen märkte jag hur ansiktet hade lämnat spänningen och det verkade som ögonen var på något sätt mer öppen (jag har ofta spänning ovanför ögonbrynen). Min känsla var så avslappnad och lugn att det verkade över hela kroppen. Jag känner mig alltid mycket inspirerad och tydlig i mitt sinne efter en ansiktsbehandling. Dessutom var det en stor glöd på huden, särskilt för decolate, beundrar jag det fortfarande för följande dag.

 


Jag gillar det faktum att när ansiktsbehandlingen är klar, ger Emilia dig tips och berättar vad jag ska vara uppmärksam på i min hudvård, och vad är min hud i det ögonblicket. Emilia har också ofta små prover som ska testas hemma.

 

Du tror att vem dina vänner eller nära och kära har förtjänat en avkopplande överseende, delta i lotteriet genom att kommentera nedan och du kan vinna ett presentkort för en avkopplande välbefinnande. Dragningen gäller från 15.09. Och vinnaren kommer att meddelas elektroniskt.

 

 

Bilder Pinja Kopra

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista