1001 Åtgärder - Källor till närvaro

De doft världar är viktiga för mig och jag är bättre Fragrance front närvaro.


Jag upptäcker att jag i min vardag har det lätt att fastna i den så kallade. automatiskt, speciellt om jag stressad. När jag agerar automatiskt uppmärksammar jag inte saker och jag kommer inte nödvändigtvis ihåg vad jag gör. Alla kommer säkert att ha upplevelsen att undra om minnet stänger ytterdörren - en vardaglig sak som kanske inte görs medvetet. Jag har själv varit dagar som jag inte kommer ihåg något annat, än att jag har varit på jobbet och komma hem. Riktigt skrämmande, om du automatiskt lever din vardag, vad kommer du att komma ihåg om det senare? Det här är något som jag tycker är oroande. Vardagen är värt att leva.

 

1001 Åtgärder Purair Rensningsrumspray

 

Nuförtiden försöker jag stoppa då och då mitt i vardagen och försöker vara närvarande. Det kan vara förvånansvärt utmanande. Jag tycker att det är lättare att ta hänsyn till bra saker. Den goda doften gör det lätt för mig att gå till detta ögonblick. Jag känner att den goda doften bara kommer in i hjärnan och avbryter allt annat tillfälligt. Det är avslappnande att tänka ett ögonblick på denna doft medan du luktar den. Det är inte bara bra, utan också hur din kropp reagerar på den. Upplever du till exempel vila eller vakenhet?


Rutiner kan också göra din närvaro enklare. Jag har utvecklat två av dessa rutiner. Hudvård i ansiktet dagligen och som en ny rutin  1001 Åtgärder Purair Luftfräschare duscha och lukta på morgonen och innan du lägger sig på natten. Purair-doften är svår att beskriva, något jag aldrig har upplevt tidigare. Om du promenerar Freda, ha en bra tid att uppleva den doften! Jag tycker att det är intressant att luftsfräschens doft fungerar på att vakna upp och innan somna. Jag använder det också ibland när jag vill lysa upp tankarna, till exempel efter en dag på jobbet eller innan jag skriver - precis som för tillfället. Kanske ligger dess trick i det faktum att doften rensar mitt sinne för distraktioner. Det är lätt att börja dagen från ett rent skrivbord och somna snabbare på ett tomt bräde. Denna produkt kan också vara ett underbart tillägg till yogastunder.

 

1001 Åtgärder God natt sömn avslappnande Balm

 

En annan produkt 1001 Remedies har en god natts sömnavslappnande balsam. Jag är så beroende av denna produkt, det går nästan överallt med mig!


"1001 Remedies Good Night Sleep Relaxing Balm, innehåller eterisk olja med citronmelisse, som lugnar hjärtklappning och nervsystem, neroli och kamomill lugnar symtom på stress och hjälper till att koppla av och underlätta att lugna sömnen."


Jag får lättnad från ångest och migrän som kan drabbas under arbetsdagen. Mitt sinne lugnar sig med doften av mjuk citronsalm på min handleder och jag luktar inte den ett ögonblick. Jag använder det också innan jag lägger mig och känner att balmi hjälper mig att sova mer bekvämt och jag vaknar inte mycket under natten.


Jag tycker att båda produkterna i serien är fantastiska presentidéer också! För en ivrig yogavän, en stressad person, ett unionsproblem, någon som vill ge dig en liten paus i din vardag - precis som du själv.


Med 1001 Remedies-produkter är doftåtervinning lika enkelt och snabbt som att använda parfym. Ju mer jag är närvarande, desto lugnare jag befinner mig i.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista