ecobeautywellness-aila
Aila Soliman

 

Valmistuin kampaajaksi 2009 ja siitä ekokampaajaksi vuonna 2011, jonka jälkeen minulle avautui ovi täysin uuteen maailmaan. Olen opiskellut ohessa myös solumineraaliasiantuntijan opintoja sekä matkailualaa, mutta tieni vei kuitenkin takaisin oman jutun pariin, josta aidosti nautin!  Vahva visuaalinen näkemys on luultavasti periytynyt taiteilija mummiltani ja osaksi taitelija-sielu äidiltäni, jotka molemmat toivoivat, että minustakin tulisi jonain päivänä taitelija. Piirtää tai maalata kuten he, en kuitenkaan osannut, mutta palava halu luoda käsillä kauniita muotoja, on ehkä osa sitä. Haluan tarjota asiakkailleni harmoonisen ja rentouttavan kokemuksen. Taion asiakkailleni nykyaikaisia klassisia sekä rentoja hiustyylejä, joiden kauneutta ja särmäkkyyttä ei aika hetkauta. Käteni pyrkivät jättämään laadukasta jälkeä ja etsin asiakkailleni hiustyylin, mikä on toimiva ja käytännöllinen arjessa. Pohjana tietenkin hyvinvoiva hiuspohja, josta kauniit hiukset saavat alkunsa. Hiustenmuotoiluun olen saanut oppia niin Suomessa, kuin ulkomailla, joissa mukana myös palkittuja hiusmuotoilu-spesialisteja.

 

Lotta Sjöholm

Ekokampaajana olen tehnyt töitä vuodesta 2017 parina päivänä viikossa. Ilokseni myös opettajatyöni Prakticumissa on Kestävän Kehityksen teemalla. Kasvivärien ja leikkausten lisäksi teen mielelläni energialeikkauksia, intialaista päähierontaa sekä ekologisia hius- ja hiuspohjahoitoja.  Uskon että kauneus voi olla tunne. Tervetuloa kestävään hemmotteluhetkeen!

x

Sedan hösten 2017 jobbar jag som ekofrisör ett par dagar i veckan. Det gläder mig att mitt yrkeslärarjobb på Prakticum också har temat Hållbar Utveckling. Förutom växtfärger och klippningar gör jag gärna energiklippningar, indisk huvudmassage samt ekologisk hår- och hårbottenvård. Jag tror att skönhet kan vara en känsla. Välkommen!

 

veera-ahonen-ecobeautywellness

 

Veera Ahonen


Olen Veera ja olen valmistunut parturi-kampaajaksi 2005 ja olen työskennellyt alalla siitä saakka.
Kemikaaliyliherkistymisen myötä kiinnostukseni luonnonkosmetiikkaa kohtaan heräsi ja vei täysin mukanaan.
Heti oikean hetken tullen täydensin ammattitaitoani ekokampaajantutkinnolla, jota teen täydellä sydämellä.
Minulle on erittäin tärkeää ottaa asiakas vastaan kiireettömästi yksilönä .

Olen ajan saatossa herkistynyt myös hajusteille, joten olethan ystävällinen ja saavut asiakkaakseni voimakkaita tuoksuja välttäen, kiitos! :)