aila.ecobeautywellness
Aila

 (Äitiyslomalla)

Valmistuin kampaajaksi 2009 ja siitä ekokampaajaksi vuonna 2011, jonka jälkeen minulle avautui ovi täysin uuteen maailmaan. Olen opiskellut ohessa myös solumineraaliasiantuntijan opintoja sekä matkailualaa, mutta tieni vei kuitenkin takaisin oman jutun pariin, josta aidosti nautin!  Vahva visuaalinen näkemys on luultavasti periytynyt taiteilija mummiltani ja osaksi taitelija-sielu äidiltäni, jotka molemmat toivoivat, että minustakin tulisi jonain päivänä taitelija. Piirtää tai maalata kuten he, en kuitenkaan osannut, mutta palava halu luoda käsillä kauniita muotoja, on ehkä osa sitä. Haluan tarjota asiakkailleni harmoonisen ja rentouttavan kokemuksen. Taion asiakkailleni nykyaikaisia klassisia sekä rentoja hiustyylejä, joiden kauneutta ja särmäkkyyttä ei aika hetkauta. Käteni pyrkivät jättämään laadukasta jälkeä ja etsin asiakkailleni hiustyylin, mikä on toimiva ja käytännöllinen arjessa. Pohjana tietenkin hyvinvoiva hiuspohja, josta kauniit hiukset saavat alkunsa. Hiustenmuotoiluun olen saanut oppia niin Suomessa, kuin ulkomailla, joissa mukana myös palkittuja hiusmuotoilu-spesialisteja.

 

Lotta

@l8sjoholm

Ekokampaajana olen tehnyt töitä vuodesta 2017 parina päivänä viikossa. Ilokseni myös opettajatyöni Prakticumissa on Kestävän Kehityksen teemalla. Kasvivärien ja leikkausten lisäksi teen mielelläni energialeikkauksia, intialaista päähierontaa sekä ekologisia hius- ja hiuspohjahoitoja.  Uskon että kauneus voi olla tunne. Tervetuloa kestävään hemmotteluhetkeen!

x

Sedan hösten 2017 jobbar jag som ekofrisör ett par dagar i veckan. Det gläder mig att mitt yrkeslärarjobb på Prakticum också har temat Hållbar Utveckling. Förutom växtfärger och klippningar gör jag gärna energiklippningar, indisk huvudmassage samt ekologisk hår- och hårbottenvård. Jag tror att skönhet kan vara en känsla. Välkommen!

  

veera-ebw 

Veera

@vea_natural


Olen Veera ja olen valmistunut parturi-kampaajaksi 2005 ja olen työskennellyt alalla siitä saakka. Kemikaaliyliherkistymisen myötä kiinnostukseni luonnonkosmetiikkaa kohtaan heräsi ja vei täysin mukanaan. Heti oikean hetken tullen täydensin ammattitaitoani ekokampaajantutkinnolla, jota teen täydellä sydämellä. Minulle on erittäin tärkeää ottaa asiakas vastaan kiireettömästi yksilönä . Olen ajan saatossa herkistynyt myös hajusteille, joten olethan ystävällinen ja saavut asiakkaakseni voimakkaita tuoksuja välttäen, kiitos! :)

 

emilia.ecohair.ecobeautywellness.

Emilia

@emilia.ecohair

Valmistuin parturi-kampaajaksi Jyväskylästä vuonna 2009. Ehdin tehdä unelmatyötäni muutaman vuoden kunnes herkistyin kemikaaleille ja hajusteille. Tämän vuoksi opiskelin itselleni uuden ammatin sosiaalialalla. Kuitenkin koko ajan minulla sisimmässäni oli ajatus, että mitä jos vielä jonain päivänä voisin jollain tapaa toteuttaa ammattia hiusalalla. Siitäpä lähti idea ekokampaajan opinnoista, joista valmistuin syyskuussa 2020. Olen jo pitkään käyttänyt luonnonkosmetiikkaa ja oppinut ymmärtämään, kuinka synteettiset kemikaalit vaikuttavat elinympäristöömme ja terveyteemme. Haluan työssäni ekokampaajana ottaa ihmisen huomioon kokonaisuutena, hiukset kruununamme, joita ekologisesti hoivaten voimme saada aikaan mitä kauniimpia lopputuloksia.

 

 

Olivia

@ekokosmetologi


Olen luonnolliseen rakastunut kosmetologi.
Valmistuin vuonna 2015 ja aloitin kosmetologin työt jo ensimmäisenä opiskeluvuotena. Löysin tieni Eco Beauty Wellness kosmetologiksi herkistymisen jälkeen, joka johdatti minut vihdoin täysin luonnonkosmetiikan pariin myös työssä. Olen itse käyttänyt monet vuodet luonnonkosmetiikkaa kasvoilla, vartalolla ja hiuksissa. Luonnonkosmetiikka ei ole vain täydellistä hoitoa iholle, se on kokonaisuus johon sisältyy kemikaaleilta välttyminen eikä se kuormita luontoa. Olen lempeä, eläinrakas, empaattinen ja aina valmis auttamaan sinua ihoon liittyvissä kysymyksissä. Tuon sinulle rentoutumista sekä omaa aikaa itsellesi arjen kiireisiin. 

Nähdään pian!

 

tiina-ecobeautywellness.photobysamo

Tiina Matilda

Ekokampaaja

@bytiinamatildah

 

 Kiinnostus luonnonkosmetiikkaan ja ekologiseen hiusten laittoon on kasvanut ja päätin jättää kokonaan synteettiset värit ja tuotteet pois. Päätös on ollut hyvä ja työskentelen nyt yrittäjänä kauniissa Eco Beauty Wellnesissä kokonaan ekokampaajana. Mieluisimmat työt ovat erilaiset savivaalennustekniikat ja vivahteikkaat kasvivärit. Nautin myös tehdä kauniita kampauksia luonnonkosmetiikalla. Minulle tärkeää on kouluttautua säännöllisesti ja seurata muuttuvia trendejä hiusalalla.Ennen kaikkea hyvinvoivat, kiiltävät ja luonnolliset hiukset ovat mun juttu!
Instagramissa minut löydät nimellä @bytiinamatilda.

Tehdään sinulle unelma hiukset ekologisesti.
❤️- Tiina Matilda.