Eco Beauty Wellness on hyvinvoinnin ja rauhan keidas Helsingin sydämessä. Liikkeessämme on stressivapaa vyöhyke. Koostumme joukosta alan ammattilaisia, joita yhdistää rakkaus työntekoon, visuaalinen näkemys sekä unelmien toteuttaminen. Toimintamme sisältää luonnonkosmetiikan verkkokaupan ja maahantuontia, puhtaan ilman salongin ja hoitolan Helsingin Punavuoressa sekä hyvinvointiblogin. Haluamme tuoda ulottuvillenne täysin uuden käsityksen luonnonkosmetiikasta ja luonnollisista elämäntavoista. Tuotevalikoimassamme on vain korkean laadun ja tehon omaavia luonnonkosmetiikan tuotteita ja meiltä löydät inspiraatiota kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tueksi. Tuotteemme sopivat kaikille, mutta etenkin niille, jotka välittävät omasta hyvinvoinnistaan, laadusta sekä eettisyydestä.

 

Energialeikkaus

Hiusten energialeikkaus on kokonaisvaltainen hiustenleikkausprosessi, joka rentouttaa ja samalla käynnistää puhdistusprosessin koko kehossa. Hiukset leikataan yleensä 90 asteen kulmassa välttäen ohentamista ja kiinnittäen erityistä huomiota hiusten luonnolliseen kasvusuuntaan ja pyörteisiin. Käsittelyn jälkeen hiukset asettuvat paremmin ja ovat toimivammat arjessa. Intialainen päähieronta tekee asiakkaan olon rentoutuneeksi ja virkistyneeksi sekä auttaa niska-hartia-alueen lihasjännityksiin. Energialeikkaus sopii kaikille hiuspituuksille ja -malleille ja se toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kasvivärjäys

Käytämme Eco Beauty Wellnessillä ekologisia hiusvärejä, nämä hiusvärit saadaan luomukasvatettujen pensaiden lehdistä. Näistä yleisimmät ovat henna, cassia ja indigo. Värejä tehostamaan käytetään myös erilaisia kuivattuja yrttejä sekä muita kasveja, esim. nokkosta, salviaa tai sitruunaa. Kasvivärin lopputulos riippuu hiusten kunnosta sekä tummuusasteesta. Kasvivärit hoitavat myös tehokkaasti päänahkaa hiusten lisäksi. Varsinaisia vaalennuksia ei kasviväreillä pystytä tekemään, mutta oman värin kirkastus on mahdollista. Kirkastuksesta syntyy kauniita, luonnollisia sävyjä. Teemme mm. merileväkirkastuksia. Kysy lisää ekokampaajiltamme. 

 

Savikirkastus 

Käytämme ekokampaamossamme kotimaisia Maa Earth Made ja Ekopharman savivaalennusinnovaatioita. Biologisesti hajoava savi-sooda vaalennus on ekologinen tapa vaalentaa hiuksia. Se sopii erityisesti kasvivärjätyille sekä käsittelemättömille hiuksille ja vaalentaa pohjasta riippuen muutaman asteen. Savivaalennuksella voi tehdä koko pään vaalennuksia sekä raitoja eri tekniikoilla. Lopputulos on pehmeä ja luonnollinen. Käsittely aloitetaan savipesulla tai -puhdistuksella, jonka jälkeen tehdään vaalennus. Vaikutusaika on 30-60minuuttia. Seos koostuu ainoastaan kolmesta eri ainesosasta: savi-sooda sekoituksesta sekä hapetteesta. Hapete on synteettinen, sen tehtävä on avata hiushuokoset, josta väriä päästään muuttamaan. "Luomu" vaihtoehtoa hapetteille ei tällä hetkellä ole olemassa. Lopputulos on yleensä kaunis, joskin hiukan beigehtävään taittava sävy. Huomioithan, että savivaalennuksen idea on kirkastaa hiusta, ei niinkään vaalentaa useita asteita. Emme valitettavasti tee savivaalennusta jo ennestään usein vaalennettuun hiukseen. 

 

Päänahan Hoidot

Puhdistavat savi-, turve-, tai merilevähoito tehdään aina, kun halutaan siirtyä luonnollisempaan suuntaan hiustenhoidossa. Nämä hoidot puhdistavat syvältä päänahasta ja hiuksesta syvälle kertyneet kemikaalijäämät ja myrkyt. Ihanteellisia päänahan hoidot ovat myös erilaisiin hiuspohjaongelmiin, kuten kutina, hilseily, psoriasis, rasvoittuminen jne. Päänahan hoito on myös yksi olennaisista asioista siirtyessään kasvivärjäykseen. Savinaamio sopii myös rasvoittuvan ja hilseilevän päänahan hoitoon. Merilevä puolestaan sopii kuivalle päänahalle ja kosteutta tarvitsevalle hiukselle. Yhdistämme puhdistushoitoihin Intialaisen päähieronnan. Rentouttavan vaikutuksensa ansiosta hoidosta tulee kokonaisvaltainen hemmotteluhoito. Voit nyt myös valita itsellesi lisäpalveluna mikrokameratutkimuksen, jossa henkilökunta näyttää tarkemmin hiuspohjasi tilanteen sekä opastaa mahdollisesti jatkohoitoon. Eco Beauty Wellness tarjoaa myös edullisempia sarjahoitoja erilaisiin hiuspohjan ongelmiin. 

 

Hiuspohjan mikrokamera-analyysi

Suosittelemme mikrokamera-analyysia avuksi hiuspohjan ongelmiin. Mikrokamera tutkimuksen avulla voidaan tutkia lähemmin hiuspohjan ja hiusten ongelmia ja sen hetkistä kuntoa. Kuiva tai rasvainen hiuspohja, kutina, liiallinen talin tuotanto tai taliköhnä, karsta, kaljuuntuminen ja muut vaivat saadaan tutkittua ja selvitettyä pintaa syvemmältä ja näin hoidettua perin pohjaisesti. Tutkimuksen avulla saadaan tarkkaa tietoa asiakkaan hiuspohjasta ja hiusten kunnosta. Tätä tietoa käyttämällä voidaan valita myös oikeat hoitomenetelmät ja jälkihoitotuotteet. Mikrokamera tutkimuksen avulla asiakas pääsee hahmoittamaan tilanteen ennen ja jälkeen mm. merilevä-, turve-, tai savihoidon. Tulokset puhuvat puolestaan ja voimme lämpimästi suositella tutkimusta, mikäli oikeasti koet hiuspohjassasi pienintäkin vihjettä piilevästä ongelmasta. Löydät mikrokamera-tutkimuksen lisäpalveluna kaikkiin hoitoihin. 

 

Mantelinen Kosketus Hoito 

Mantelinen kosteutushoito on tarkoitettu erityisesti kuiville hiuksille ja rasittuneille hiuslatvoille. Hoidossa käytetään kylmäpuristettua manteliöljyä, joka tunnetaan öljyjen kuningattarena jo antiikin ajoista lähtien. Manteliöljy kosteuttaa, ravitsee ja stimuloi päänahkaa sekä hiusta. Manteliöljyn hieno koostumus nopeuttaa öljyn imeytymistä hiukseen. Hoidossa käytetään tarvittaessa myös muita öljysekoituksia ja mm. eteeristä öljyä, jotka antavat hoidolle kokonaisvaltaisemman lopputuloksen. Mantelinen kosketushoito sopii erityisesti kasvivärin tai puhdistushoidon lisäksi.  

Intialainen Päähieronta

Käsittely koostuu niska-hartia- ja päänalueen hieronnasta luomuöljyillä sekä korvien ja kasvojen marmapisteiden käsittelystä. Hieronta helpottaa lihasjännitystä, lisää verenkiertoa, auttaa unettomuuteen ja ahdistukseen sekä vähentää stressiä.

 

John Masters Organics -rakennepaikkaava hoito (sis.pesu+fön)

Erittäin kosteuttava ja rakennetta hiuksille antava John Masters Organics-rakennepaikkaava hoito on tarkoitettu etenkin kuiville tai vaurioituneille hiuksille, jotka kaipaavat elvytystä. Käytössämme ovat John Masters Organics sarjan suosikki-tuotteet. Hoito on miellyttävä kokemus ja siihen sisältyy myös päänahan hierontaa. Aisteja hivelevät tuoksut myös auttavat rentoutumaan.