ebw-box

Tuotteiden palauttaminen 

 

Pidämme tiukasti kiinni siitä, että kuluttaja on palveluumme tyytyväinen alusta loppuun saakka. Sen vuoksi käsittelemme vaihto-, tai palautus pyynnön henkilkohtaisesti. Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Kosmetiikkatuotteiden sinettien tulee olla ehjät.

 

Jos haluatte luopua tilauksestanne ja emme ole vielä laittaneet tilaustanne matkaan, peruutetaan tilauksenne. Tilauksen peruuttamiseksi pyydämme ottamaan yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen info(at)ecobeautywellness.com.

 

Jos ette ole tyytyväisiä saamaanne tavaraan, teillä on oikeus lähettää tilauksenne tai osa siitä käyttämättömänä meille takaisin. Palautettavan tavaran on saavuttava meille 14 päivän aikana alkaen päivästä, jolloin saitte tilauksen. Ole meihin yhteydessä etukäteen, jos kaipaat apua tai lisätietoa paketin lähettämisestä. Pyydämme pakkaamaan tuotteet tavalla, joka välttää vahingoittumisen. Pyydämme myös lisäämään viestin, miksi palautatte tavaran. Palautamme teille palautetusta tavarasta maksamanne summan 14 vuorokauden aikana, myös toimituskulut, alkaen peruutusilmoituksen saamisesta. Huom! Jo avatusta tuotteesta ei voi pyytää vaihtoa tai palautusta. Huomioithan myös, että jos jätät tilauksesi noutamatta, perimme siitä mahdolliset postikulut sekä Jouston laskutuskulut, mikäli olit valinnut maksutavaksi Jousto Laskun.

Jos teille saapuneet tuotteet ovat vahingoittuneet tai ne eivät vastaa kuvausta, pyydämme palauttamaan nämä tuotteet 14 päivän aikana niiden saamisesta. Tämän jälkeen tarjoamme teille tuotteiden vaihtoa toiseen. 

 

Mahdollista takaisinmaksua varten, ilmoita meille tilinumerosi IBAN-muodossa osoitteeseen info(at)ecobeautywellness.com. Palautamme tuotteista rahat kokonaisuudessaan ilmoittamallesi tilille kahden viikon kuluessa tuotteiden saavuttua varastollemme.