Kesämorsian

 

Kampausten maailma on hyvin laaja ja erittäin mielenkiintoinen. Kampaukset muuttuvat ajan saatossa, jolloin meidän on seurattava nykyajan trendejä muodin osalta. Nykyajan morsiamen suosikkeja ovat pehmeän rennot kampaukset, jotka henkii boheemia henkeä. Eco Beauty Wellnessin ammattitaitoinen henkilökunta loihtii kauniit ja yksilölliset kampaukset suurta päivääsi varten. Ekokampaajat Aila ja Lotta ovat täysin käytettävissäsi. 

 

Liiketilamme on hyvin suotuisa isommalle porukalle, jolloin myös kaasot voivat rauhassa aloittaa juhlinnan paikan päällä. Morsiamelle sekä kaasoille varataan oma pukeutumishuone, missä voi rauhassa valmistautua h-hetkeen. Tarvittaessa ammattitaitoiset meikkaajamme ovat käytettävissänne ja viimeistelevät tyylin. Ekokosmetologi Emilia sekä Ekokampaaja Aila Soliman loihtivat meikkejä käyttäen pelkästään luonnonkosmetiikan tähtimeikkejä, kuten esimerkiksi Kjaer Weis ja Studio 78 Paris.  

Jos haluat vielä enemmän hemmottelua, voit saapua meille jo ennen h-hetkeä rentouttavaan ja hemmottelevaan kasvohoitoon tai mm. sokerointiin. Ekokosmetologi Emilia vie sinut luonnonkosmetiikan ihmeelliseen maailmaan ja hoitaa ihoa hellävaraisella luksustason luonnonkosmetiikalla. Katso Emilian kaikki palvelut tästä.

HINNASTO
Hinnastomme perustuu käytettyyn aikaan.

 

Morsiuskampaus alk.120e;-

Puolipitkien ja pitkien hiusten morsiuskampaus. Kampaus sisältää tarvittaessa myös hiusten pesun. Suosittelemme myös koekampauksen ottamista arvo 60e.

Juhlakampaukset alk. 98e;-

Puolipitkien ja pitkien hiusten kampaus esimerkiksi kaasoille, muihin juhlapäiviin, vuosijuhliin tai vanhojentansseihin. 

 

Morsiusmeikki 160e;-

Huolellinen ja kestävä meikki, jonka avulla säteilet yömyöhään asti. Koemeikki sisältyy hintaan. Koemeikin arvo on 65e. Koemeikkiin ja häämeikkiin varataan yleensä 1,5-2h. 

 

Juhlameikit 95e;-

Tehdään puhtaille kasvoille. Tämä vaihtoehto sopii mainiosti kaasoille.