Kesämorsian

                                             

 

Kampausten maailma on hyvin laaja ja erittäin mielenkiintoinen. Kampaukset muuttuvat ajan saatossa, jolloin meidän on seurattava nykyajan trendejä muodin osalta. Nykyaikaisen morsiamen suosikkeja ovat pehmeän rennot kampaukset, jotka henkivät boheemia tyyliä. Eco Beauty Wellnessin ammattitaitoinen henkilökunta loihtii kauniit ja yksilölliset kampaukset suurta päivääsi varten. 

 

Liiketilamme on hyvin suotuisa isommalle porukalle, jolloin myös kaasot voivat rauhassa aloittaa juhlinnan paikan päällä. Morsiamelle sekä kaasoille varataan oma pukeutumishuone, jotta voisitte rauhassa valmistautua h-hetkeen. Kokonaisvaltaisessa kauneuskeitaassamme teitä palvelevat koulutetut ekokampaajat, meikkaajat sekä kosmetologi. Uutuus palvelukonseptimme pitää sisällään nyt myös ammattitason valokuvauksen. Mikä olisi parempaa kuin säästää aikaa eri palvelutarjoajien etsimiseen. Saman katon alta nyt tärkeimmät ja kauneimmat palvelut! Mikäli tarvitset kuvaajaa omiin tärkeisiin tilaisuuksiin tai haluat persoonallisia kuvia tapahtumista, tilaisuuksista, yrityksesi tuotteista niin ota rohkeasti yhteyttä! Olemme räätälöineet palvelupakettien kokonaisuudet eri tapahtumia varten. 

Mikäli kaipaat hemmottelua, voit saapua meille hyvissä ajoin ennen suurta päivää rentouttavaan kasvohoitoon tai esimerkiksi sokerointiin. Ekokosmetologiltamme saat myös apua haastaviin iho-ongelmiin. Katso kaikki kauneushoitola-palvelut tästä.

HINNASTO
Hinnastomme perustuu käytettyyn aikaan.

 

Morsiuskampaus + koekampaus alk.180e;-

Puolipitkien ja pitkien hiusten morsiuskampaus. Kampaus sisältää tarvittaessa myös hiusten pesun. Palvelu sisältää myös koekampauksen. Koekampauksessa kartoitetaan hiustenlaatu, tuotteiden toimivuus sekä kampauksen ulkonäkö. 

Juhlakampaukset alk. 98e;-

Puolipitkien ja pitkien hiusten kampaus esimerkiksi kaasoille, muihin juhlapäiviin, vuosijuhliin tai vanhojentansseihin. 

 

Morsiusmeikki 160e;-

Huolellinen ja kestävä meikki, jonka avulla säteilet yömyöhään asti. Koemeikki sisältyy hintaan. Koemeikin arvo; 65e. Koemeikkiin ja häämeikkiin varataan yleensä 1,5-2h. 

 

Juhlameikit 95e;-

Tehdään puhtaille kasvoille. Tämä vaihtoehto sopii mainiosti kaasoille, tapahtumavieraille ja henkilökohtaiseen valokuvaukseen.