ebw-ainesosien-lupaus
Me Eco Beauty Wellnessillä olemme tehneet kosmetiikka valintasi helpoksi, niin että voit huoletta ostaa valikoimamme tuotteita tietäen, että jokainen niistä on oikeasti turvallinen, tehokas ja riittoisa. 
Se kuinka pesemme hiukset, suojaudumme auringolta, huolehdimme ihosta sekä kehosta vaikuttaa elämänlaatuun. Näiden pienten asioiden on huomattu muuttavan elämäntapoja. Meidän valikoimamme on koottu niin, että voit olla huoletta raaka-aineista valitessasi juuri sinulle sopivat tuotteet. 
Kaikki monipalkitut ja maailmalla luotetuimmat tuotevalikoimamme tuotteet sisältävät vähintään 40-100% luomusertifioituja ainesosia.  Orgaaninen sisältö sisältää luonnosta peräisin olevia ainesosia, joita kasvatetaan tai kerätään ilman perinteisiä tai synteettisiä torjunta-aineita ja lannoitteita.  Jotkut tuotesarjamme käyttävät myös biodynaamisesti valmistettuja yrttejä. Tuotteet on sertifioitu erillisen ekosertifikaattiin erikoistunut tahon puolesta, kuten Eco-Cert, USDA, Soil Association tai BDIH. Osa tuotesarjoistamme harjoittaa myös hyväntekeväisyyttä sekä tukee mm. naisten koulutusta. Mitään tuotteistamme ei koskaan testata eläimillä. Löydät tuotesarjamme myös eläinkokeettoman kosmetiikan listalta www.animalia.fi - sivustolta.