Opi 3 helppoa tapaa käyttää kuivashampoota

Luonnonkosmetiikan kuivashampoo on kiireisen arjen pelastaja. Se on erinomainen ja lempeä vaihtoehto päivittäiselle pesulle, pesuvälin pidentämiselle, luonnollisen rasvatasapainon säilyttämiselle, lisäämään tuuheutta ja tukemaan luonnollista hiustenkasvua. Kuivashampoo auttaa muotoilemaan tukkaa kuosiin, peittämään juurikasvua ja jopa säästämään shampoon kulutuksessa. Saat helposti ja nopeasti tukan näyttämään siistiltä, pinnit pysymään paremmin ja esimerkiksi otsatukan kohoamaan. Rasvaisuuteen taipuva hius hyötyy kuivashampoista etenkin kesällä, kun sää on lämmin ja pää hikoilee. Ota siis käytännön vinkit talteen kuinka käytät kuivashampoota arjessa. Suosittelemme etenkin Beauty by Earth kuivashampoita: DARK ja LIGHT. Dark kuivashampoo sopii kaikille keskiruskeasta mustaan hiukseen. Light puolestaan blondista keskiruskeaan hiukseen. 

 

johnmastersorganics-hairbrush-jpg.

 

1. Käytä apunasi luonnonharjasta. Tällä varmistat että paitasi pysyy puhtaana. Kaada Beauty by Earth kuivashampoota suoraan hiusharjan päälle ja harjaa kauttaaltaan hiuksiin. Aloita harjaaminen edestä keskijakauksen kohdalta. Harjaa hiusta ainakin 10 kertaa läpi. Lopuksi muotoile hiukset sormin haluamallasi tavalla. 

2. Levitä kuivashampoo suoraan pullosta hiusjuureen. Kiireisenä arkena kuivashampoota voi levittää suoraan tukkaan. Aloita levitys niin, että pidät pään hieman eteenpäin kurkottautuneena ja kaada kuivashampoota jakauksittain tyvelle. Keskity etenkin rasvaisuuteen taipuvaisiin osioihin (ohimot, keskijakaus ja kruunualue). Ylimääräisen aineen voi harjata pois hiusharjalla tai käsillä. 

kuivashampoo-beauty-by-earth ja kabukisivellin.ebw.

3. Käytä apunasi meikkisivellintä. Tähän sopii etenkin poskipunasivellin tai esimerkiksi INIKA Organic kabukisivellin. Valitse sopivan kokoinen pieni astia johon kaadat vähän kuivashampoota. Käytä meikkisivellintäsi suoraan astian sisällä ja sipaise tyvelle jälleen jakauksittain. Tämä metodi auttaa kuivashampoota levittymään tasaisesti hiusjuureen, jolloin vältyt ainetta tulemasta liikaa tiettyihin kohtiin. 

 

Katso myös oheinen video kuinka käytät kuivashampoota kotioloissa. 

 

 

 

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published