Yrityskauppa | It's Official

Hyvät asiakkaamme! ❤️

 

Meillä on teille isoja uutisia!

 

Eco Beauty Wellness on myynyt liiketoimintansa Fredalla Saxce Oy:lle.

Saxcen perustaja Henna on pyörittänyt hybridi-kampaamotoimintaa jo useamman vuoden ajan Tarkk’ampujankadulla ja hänen osaamisensa on huippuluokkaa. Hybridikampaamossa yhdistetään tekniikoita sekä osaamista alan laadukkaimpien raaka-aineiden kanssa. Tämä voi tarkoittaa mm. orgaanista kasviväriä tai kotimaista Sensido hiusväriä. Molemmilla on ylpeys ja ilo työskennellä saman katon alla ja vaikka saman käynnin yhteydessä. Eco Beauty Wellness jatkaa selektiivisen luonnonkosmetiikan maahantuonnin parissa jatkossakin.

Suosittelemme käyttämään kaikki käyttämättä jääneet lahjakortit, koska niitä ei voi enää käyttää 1.5.2022 alkaen. Haluamme kiittää kaikkia teitä upeita asiakkaita kaikista näistä vuosista. Ilman teitä ei olisi meitä ❤️

Mikäli tarvitset aikaa hiuspalveluihin ja kauneushoitolaan teemme nyt tilaa kaikille halukkaille tulla Ailalle ja Hannalle EBW:n puolella. En sanoisi, että tähän päätökseen on helpolla tultu, mutta hankaliakin päätöksiä on tehtävä mikäli haluaa tavoitella uusia tähtiä.

Eco Beauty Wellness jatkaa maahantuonnin sekä verkkokaupan kasvattamista tulevaisuudessa ja suunnitelmissa onkin laajentaa valikoimaa Suomeen uusien ja mielenkiintoisten tuotemerkkien kautta. Löydät Eco Beauty Wellnessin jatkossakin instagramista sekä facebookista normaaliin tapaan. 

Ilmoittelemme myöhemmin mitä uutta Ailalla onkin luvassa ☺️

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista