Vinkit kuivaharjaukseen

Haluaisitko saada ihosta pehmeämmän, vähentää sisäänkasvaneiden karvojen määrää, kirkastaa ihon sävyä ja kuoria kuollutta ihosolukkoa? Suunnitteletko itsestäänruskettavan tuotteen käyttöä tai ovatko varpaasi ja sormesi usein kylmät? Tai kaipaatko muuten vaan rentouttavaa hetkeä? Suosittelen kokeilemaan kuivaharjausta.

per-purr-kuivaharja-detox-öljy

 

Minun vinkkini kuivaharjaukseen:

  • Älä kuivaharjaa alueita, joilla iho on rikki tai tulehtunut.

  • Kuuntele kehoasi ja tuntemuksiasi. Kuivaharjaa niin usein tai niin harvoin kuin hyvältä tuntuu.

  • Aloita kuivaharjaus jaloista ja etene alhaalta ylöspäin. Käytä pieniä ja pyöriviä liikkeitä tai napakoita, hieman pidempiä vetoja. Harjaa sydämeen päin.

  • Voimaa ei tarvitse käyttää, eikä harjaus saa tuntua siltä, että raastat ihoa. Aluksi harja saattaa tuntua melko karhealta ja hieman raapivalta iholla, mutta iho tottuu melko nopeasti. Voit aluksi harjata ihoa muutamia minuutteja ja pidentää aikaa pikkuhiljaa, sen mukaan mikä tuntuu hyvältä.

  • Käy suihkussa kuivaharjauksen jälkeen huuhtelemassa kuollut ihosolukko pois.

  • Suihkun jälkeen kannattaa vielä kosteuttaa iho.

  • Kannattaa tehdä kuivaharjauksesta itselleen rentouttava hetki ja nauttia siitä, hellit kehon lisäksi samalla mieltäsi.


Per Purrin vartaloharja on oikein näppärä käteen. Sitä ei tarvitse puristaa juurikaan napakan kuminauhan ansiosta. Harjakset ovat pidemmät kuin edellisessä harjassani ja hieman jämäkämmät. Tästä harjasta ei myöskään irtoa juurikaan harjaksia, toisin kuin muutamasta muusta harjasta, jota olen kokeillut. Harja sopii niin peseytymiseen kuin kuivaharjaukseenkin. Lisäksi harja myös näyttää mielestäni nätiltä.


Pidän kuivaharjauksesta, koska sillä saa tehokkaasti poistettua kuollutta ihosolukkoa, se rentouttaa mieleni ja tuntuu, että veri alkaa kiertää paremmin, joilloin varpaat ja sormet eivät tunnu enää niin kylmiltä. Aion kokeilla kuivaharjausta myös loman jälkeen virkistämään seisomatyön väsyttämiä jalkojani.


Olen käyttänyt kuivaharjauksen jälkeen ihon kosteuttamiseen Per Purrin detox-vartaloöljyä. Per Purrilla on neljä muutakin vartaloöljyä (relax, kirkastava, sporty ja antiox). Öljy tuntuu yllättävän riittoisalta ja se kannattaa levittää vielä aavistuksen kostealle iholle. Pidän myös siitä, että tuote imeytyy melko nopeasti ja se on ihanan pirteän tuoksuista. Siitä erottuvat selkeästi sitrus sekä fenkoli, siskolleni tuli mieleen tuoksusta sitruunalakritsi. Ihoöljyn pakkaus on myös näppärästi 100 ml, joten sen voi ottaa vaikka lentomatkalle mukaan.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista