Valitse tehokas fysikaalinen aurinkosuoja - postaus sisältää arvonnan ja alekoodin!

Kevät on virallisesti in ja saamme nauttia enemmissä määrin upeasta auringonvalosta! ☀️ Nyt jos koskaan on aika ruveta etsimään kaapin pohjalta aurinkosuojaa!

Beauty by Earth suositut fysikaaliset aurinkosuojat tarjoavat kosteuttavaa hoitoa iholle ja erinomaista suojaa auringolta. Beauty by Earth aurinkosuojat ovat hyvin siedettyjä ja sopivat myös perheen pienimmille. Lisäksi Beauty by Earth aurinkosuojissa on ihastuttava tuoksu! 

 

Miten kemiallinen aurinkosuoja eroaa fysikaalisesta luonnollisesta versiosta?

Luonnonkosmetiikan aurinkosuojat ovat mineraaliaurinkosuojia. Mineraaliaurinkosuojien toimintaperiaate on fysikaalinen: pienet pigmentit luovat iholle ohuen, suojaavan kalvon, joka heijastaa UV – säteet pois iholta peilin tavoin. Fysikaaliset aurinkosuoja-aineet eivät imeydy ihoon kuten kemialliset aurinkosuojat. Ne ovat hyvin siedettyjä ja aiheuttavat allergisia oireita vain harvoin, jonka vuoksi ne sopivatkin hyvin myös herkälle iholle sekä lapsille. Lisäksi mineraaliaurinkosuojan suojavaikutuksen alkamista ei tarvitse odottaa, vaan se alkaa heti levitettäessä.

Huomattava ero kemiallisten ja fysikaalisten aurinkosuojien välillä on se, että auringon energia nopeuttaa kemiallisten UV-filttereiden hajoamista eli niiden vaikutus heikkenee heti valoon päästyään kun taas fysikaalisia suojia aurinko ei heikennä.

Myös iso ero kemiallisen ja fysikaalisen suojan välillä on se, että kemiallinen aurinkosuoja imee säteilyä itseensä ja tunkeutuu ihon läpi, kun taas fysikaalisten aurinkosuojien mineraalifiltteri heijastaa säteilyä pois imeytymättä ihosolukon läpi. Luonnonkosmetiikan aurinkosuojien vaikutus alkaa heti eikä vasta puolen tunnin kuluttua. Fysikaaliset aurinkosuojat eivät sisällä ympäristölle sekä koralleille haitallisia kemikaaleja, jotka voivat häiritä hormonitoimintaa. Ne ovat myös erittäin suotuisia perheen pienimmille, joten äidit - nyt olisi hyvä hetki kokeilla lempeämpää vaihtoehtoa. 

 

Beauty by Earth aurinkosuojia on kolmea eri vaihtoehtoa. 

 

1. Beauty by Earth Body Sunscreen Spf 25 mineraali aurinkosuoja vartalolle 25,90 € - on hyvin levittyvä aurinkosuojavoide sisältää suojakertoimen 25 ja sulautuu iholle täysin näkymättömäksi. Miellyttävän tuntuinen koostumus ei jätä tahmaista pintaa. Voide ei sisällä lainkaan nanopartikkeleita, parabeeneja, oxybenzonea, synteettisiä hajusteita ja retinyylipalmitaattia. Sopii kaikille ihotyypeille koko vartalolle. Sopii käytettäväksi myös perheen pienimmille. Tämä vartalon oma aurinkosuoja myös hoitaa ja kosteuttaa ihoa, mikä tekee voiteen käytöstä entistä ihanampaa. Lisäksi tässä on miellyttävä tuoksu! 

 

beauty-by-earth-aurinkosuoja

 2. Beauty by Earth Mineral Facial Sunscreen - Aurinkosuoja Kasvoille 21,90€ - Hyvin levittyvä aurinkosuojavoide kosteuttaa ja hoitaa ihoa samalla kun se suojaa auringolta. Beauty by Earth-tuotesarja täyttää kaikki EU:n aurinkotuotteita koskevat säädökset ja sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita. Spf 20 suojakertoimen vuoksi tämä voide sopii parhaiten hieman päivettyneemmälle iholle tai esimerkiksi juuri kesän alussa. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen tuote. Ihana raikas tuoksu! 

3. Beauty by Earth Tinted Facial Sunscreen - Sävyttävä Aurinkosuoja Kasvoille 29,90€ -

Ohuen koostumuksen omaava aurinkovoide suojaa ihoa auringolta samalla tuoden kevyttä sävyä iholle. Nopeasti imeytyvä voide ei jätä ihoa tahmaiseksi. Luonnolliset mineraalifiltterit suojaavat ihoa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä. Luomu kookospähkinäöljy, arganöljy sekä kurkku-uute hoitavat ja ravitsevat ihoasi jokaisella käyttökerralla. Aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Kevyt sypressin sekä greipin tuoksu sopii täydellisesti kesään. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen tuote. 

Alla olevasta kuvasta näet mm. sävyttävän aurinkosuojan sekä normaalin aurinkosuojan värieron. 

Molemmat kuitenkin sulautuvat ihoon hienosti ja jättävät nätin siloisen pinnan iholle. 

beauty-by-earth-fysikaaliset-aurinkosuojat

Kuinka suojaa käytetään? 

Kannattaa aina levittää hieman runsaampi määrä kerralla kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Aloita kasvoista ja etene alaspäin. Lisää tarvittaessa voidetta lisää, mikäli kerros on  liian ohutta. Beauty by Earth aurinkosuojat ovat vettä hylkiviä, mutta vedessä vietetyn ajan jälkeen voiteen lisääminen on aina suositeltavaa. Vältä kosketusta silmien kanssa, sillä voiteissa on öljypitoisia aineita. Voidetta suosittelemme lisäämään aina kahden tunnin välein. Tällöin suoja on taattu, eikä suojan vaikutus pääse heikkenemään. 

 

 

 

 beauty-by-earth-aurinkosuojatuotteet

Lisäksi sarjasta löytyy aivan mieletön itseruskettava voide - Beauty by Earth Self Tanner

Tämä on niille, jotka haluavat ihanan auringon suuteleman hehkun keholle, ilman että joutuisit viettämään tuntikausia aikaa auringossa löhöilyyn. Saat kauniin hehkuvan ja terveen näköisen kultaisen rusketuksen hetkessä, ilman altistumista koville UV-säteille. Rusketus säilyy parhaimmillaan jopa 5 päivää, riippuen ihotyypistä, saunomisesta, uimisesta, suihkussa käymisestä ja kuorimisesta. Luomu kookospähkinäöljy, arganöljy sekä omenagranaatti uute hoitavat ja ravitsevat ihoasi jokaisella käyttökerralla. Aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Kaunis vaniljaisen trooppinen tuoksu sopii täydellisesti kesään. Tuote on täysin vegaaninen. Iso pullo on myös hyvin riittoisa. Itseruskettavan kanssa kannattaa hankkia ehdottomasti levityshanska

 

beauty-by-earth-self-tanner-itseruskettava-voide

 

Tarjoamme kaikille lukijoillemme -10% alennuksen Beauty by Earth sun care- tuotteista koodilla SUNSCREEN10. 

Mihin aurinkosuojaan teillä on turvauduttu kesäisin ja ulkomaan reissuilla? Kerro omat hyvät tai huonot kokemukset ja voita itsellesi sopiva aurinkosuoja Eco Beauty Wellnessiltä! <3 Voittaja arvotaan ma 8.04. ja voittajalle ilmoitetaan sähköisesti, joten muistathan mainita toimiva sähköposti ;)

 

 

 

kommentit

50 kerroin ja viime kesän helteillä oli todellakin tarpeen

Anne huhtikuu 06, 2019

On vaihdellut joka vuosi. Apteekista on yleensä ostettu ja lapsille fysikaalista aurinkovoidetta.

Suvi K huhtikuu 06, 2019

plus 50 on ollut ulkomailla käytössä ja 30 Suomessa loppukesästä

Merja Tähti huhtikuu 06, 2019

Qlinique kasvot ja vartalo 50.

Tiina huhtikuu 06, 2019

Pidin Favorasta, mutta sitä ei enää saa, joten uusi metsästyksessä.

Marianne huhtikuu 06, 2019

Suojakerroin +50 ja herkälle iholle suunniteltu hajusteeton voide.

kiuks huhtikuu 06, 2019

+50 suojakerroin on ainut mahdollinen valinta itselleni koska palan erittäin herkästi.

Tiina lehtonen huhtikuu 06, 2019

Koska välttelen suoraa auringonpaistetta, niin vähän tarvitsee käyttää suojatuotteita. Jos käytän, niin halvinta mahdollista.

Sirkku huhtikuu 06, 2019

Aina auringon paistaessa tulee käytettyä vähintään 30:n suojakertoimella olevaa aurinkovoidetta.

Henna huhtikuu 06, 2019

Aurinkosuoja jää yleensä laittamatta muutoin kuin rannalle mennessä, jolloin suojaus on yleensä 25-30 ja tuotteena sitä mitä lähikaupassa on tarjolla. Vaikkei nassu yleensä palaakaan, pigmenttiläiskien takia pitäisi opetella tuo suojaus muulloinkin.

Sari huhtikuu 06, 2019

Nivean aurinkovoidetta on tullut käytettyä, mutta koska olen vaihtamassa kaikkea kosmetiikkaa luonnonmukaiseen näitä olisi mukava testata!

Jenna huhtikuu 06, 2019

Käytän satunnaisesti voiteita, joita löytyy kaapista.

Suvi huhtikuu 05, 2019

+30 Niveaa olen tähän asti käyttänyt.

Susanna huhtikuu 05, 2019

Suosikkituotetta en ole löytänyt, tärkeää kuitenkin nopea imeytyminen ja hyvä tuoksu.

Marika huhtikuu 05, 2019

Apteekista tulee yleensä ostettua

Laura huhtikuu 05, 2019

30 kerrointa Suomessa ja 50 kerrointa ulkomailla. Ja kasvoille erillinen kasvoille tarkoitettu avenen voide.

Katja huhtikuu 05, 2019

20 – ja suojautuminen varjon alle

Anastasia huhtikuu 05, 2019

+50 suojia on tullut ostettua, kotimaassa ehkä riittäisi alempikin

saya huhtikuu 05, 2019

Paljon kesällä mökillä auringossa, siis tuotteet olisivat tarpeen.

Tuija huhtikuu 05, 2019

Käytän yleensä Nivean aurinkosuojatuotteita, koska ne ovat helposti saativilla, lähestulkoon kaupasta kuin kaupasta

Tarja huhtikuu 05, 2019

50 VARMAA JUST PASSELI ETELÄSSÄ…VAIK EN OO ITE KÄYMÄÄ PÄÄSSY…

Maria Irene Numminen huhtikuu 05, 2019

Itsellä oliiviin taittava iho, joten en pala helposti. Yleensä siis suosin aurinkoöljyjä pienellä suojakertoimella. Jos esimerkiksi ulkotöihin päätyy auringonpaisteeseen, niin silloin tietenkin enempi suojakerrointa.

Pinja huhtikuu 05, 2019

Olen käyttänyt markettien edullisia perusaurinkorasvoja. Välillä on kasvot palaneet rasvasta huolimatta, koska on unohtunut lisätä sitä päivän kuluessa. Olen pidempään ollut kiinnostunut näistä fysikaalisista aurinkosuojista, olisi kiva testata!

RiikkaE huhtikuu 05, 2019

50 kerroin, sekään ei aina tunnu riittävän.

Laura huhtikuu 05, 2019

Mitä nyt sattuu kaapista löytymään, sitä käytetään =P

mies huhtikuu 05, 2019

Jätä kommentti