Valitse tehokas fysikaalinen aurinkosuoja - postaus sisältää arvonnan ja alekoodin!

Kevät on virallisesti in ja saamme nauttia enemmissä määrin upeasta auringonvalosta! ☀️ Nyt jos koskaan on aika ruveta etsimään kaapin pohjalta aurinkosuojaa!

Beauty by Earth suositut fysikaaliset aurinkosuojat tarjoavat kosteuttavaa hoitoa iholle ja erinomaista suojaa auringolta. Beauty by Earth aurinkosuojat ovat hyvin siedettyjä ja sopivat myös perheen pienimmille. Lisäksi Beauty by Earth aurinkosuojissa on ihastuttava tuoksu! 

 

Miten kemiallinen aurinkosuoja eroaa fysikaalisesta luonnollisesta versiosta?

Luonnonkosmetiikan aurinkosuojat ovat mineraaliaurinkosuojia. Mineraaliaurinkosuojien toimintaperiaate on fysikaalinen: pienet pigmentit luovat iholle ohuen, suojaavan kalvon, joka heijastaa UV – säteet pois iholta peilin tavoin. Fysikaaliset aurinkosuoja-aineet eivät imeydy ihoon kuten kemialliset aurinkosuojat. Ne ovat hyvin siedettyjä ja aiheuttavat allergisia oireita vain harvoin, jonka vuoksi ne sopivatkin hyvin myös herkälle iholle sekä lapsille. Lisäksi mineraaliaurinkosuojan suojavaikutuksen alkamista ei tarvitse odottaa, vaan se alkaa heti levitettäessä.

Huomattava ero kemiallisten ja fysikaalisten aurinkosuojien välillä on se, että auringon energia nopeuttaa kemiallisten UV-filttereiden hajoamista eli niiden vaikutus heikkenee heti valoon päästyään kun taas fysikaalisia suojia aurinko ei heikennä.

Myös iso ero kemiallisen ja fysikaalisen suojan välillä on se, että kemiallinen aurinkosuoja imee säteilyä itseensä ja tunkeutuu ihon läpi, kun taas fysikaalisten aurinkosuojien mineraalifiltteri heijastaa säteilyä pois imeytymättä ihosolukon läpi. Luonnonkosmetiikan aurinkosuojien vaikutus alkaa heti eikä vasta puolen tunnin kuluttua. Fysikaaliset aurinkosuojat eivät sisällä ympäristölle sekä koralleille haitallisia kemikaaleja, jotka voivat häiritä hormonitoimintaa. Ne ovat myös erittäin suotuisia perheen pienimmille, joten äidit - nyt olisi hyvä hetki kokeilla lempeämpää vaihtoehtoa. 

 

Beauty by Earth aurinkosuojia on kolmea eri vaihtoehtoa. 

 

1. Beauty by Earth Body Sunscreen Spf 25 mineraali aurinkosuoja vartalolle 25,90 € - on hyvin levittyvä aurinkosuojavoide sisältää suojakertoimen 25 ja sulautuu iholle täysin näkymättömäksi. Miellyttävän tuntuinen koostumus ei jätä tahmaista pintaa. Voide ei sisällä lainkaan nanopartikkeleita, parabeeneja, oxybenzonea, synteettisiä hajusteita ja retinyylipalmitaattia. Sopii kaikille ihotyypeille koko vartalolle. Sopii käytettäväksi myös perheen pienimmille. Tämä vartalon oma aurinkosuoja myös hoitaa ja kosteuttaa ihoa, mikä tekee voiteen käytöstä entistä ihanampaa. Lisäksi tässä on miellyttävä tuoksu! 

 

beauty-by-earth-aurinkosuoja

 2. Beauty by Earth Mineral Facial Sunscreen - Aurinkosuoja Kasvoille 21,90€ - Hyvin levittyvä aurinkosuojavoide kosteuttaa ja hoitaa ihoa samalla kun se suojaa auringolta. Beauty by Earth-tuotesarja täyttää kaikki EU:n aurinkotuotteita koskevat säädökset ja sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita. Spf 20 suojakertoimen vuoksi tämä voide sopii parhaiten hieman päivettyneemmälle iholle tai esimerkiksi juuri kesän alussa. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen tuote. Ihana raikas tuoksu! 

3. Beauty by Earth Tinted Facial Sunscreen - Sävyttävä Aurinkosuoja Kasvoille 29,90€ -

Ohuen koostumuksen omaava aurinkovoide suojaa ihoa auringolta samalla tuoden kevyttä sävyä iholle. Nopeasti imeytyvä voide ei jätä ihoa tahmaiseksi. Luonnolliset mineraalifiltterit suojaavat ihoa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä. Luomu kookospähkinäöljy, arganöljy sekä kurkku-uute hoitavat ja ravitsevat ihoasi jokaisella käyttökerralla. Aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Kevyt sypressin sekä greipin tuoksu sopii täydellisesti kesään. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen tuote. 

Alla olevasta kuvasta näet mm. sävyttävän aurinkosuojan sekä normaalin aurinkosuojan värieron. 

Molemmat kuitenkin sulautuvat ihoon hienosti ja jättävät nätin siloisen pinnan iholle. 

beauty-by-earth-fysikaaliset-aurinkosuojat

Kuinka suojaa käytetään? 

Kannattaa aina levittää hieman runsaampi määrä kerralla kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Aloita kasvoista ja etene alaspäin. Lisää tarvittaessa voidetta lisää, mikäli kerros on  liian ohutta. Beauty by Earth aurinkosuojat ovat vettä hylkiviä, mutta vedessä vietetyn ajan jälkeen voiteen lisääminen on aina suositeltavaa. Vältä kosketusta silmien kanssa, sillä voiteissa on öljypitoisia aineita. Voidetta suosittelemme lisäämään aina kahden tunnin välein. Tällöin suoja on taattu, eikä suojan vaikutus pääse heikkenemään. 

 

 

 

 beauty-by-earth-aurinkosuojatuotteet

Lisäksi sarjasta löytyy aivan mieletön itseruskettava voide - Beauty by Earth Self Tanner

Tämä on niille, jotka haluavat ihanan auringon suuteleman hehkun keholle, ilman että joutuisit viettämään tuntikausia aikaa auringossa löhöilyyn. Saat kauniin hehkuvan ja terveen näköisen kultaisen rusketuksen hetkessä, ilman altistumista koville UV-säteille. Rusketus säilyy parhaimmillaan jopa 5 päivää, riippuen ihotyypistä, saunomisesta, uimisesta, suihkussa käymisestä ja kuorimisesta. Luomu kookospähkinäöljy, arganöljy sekä omenagranaatti uute hoitavat ja ravitsevat ihoasi jokaisella käyttökerralla. Aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Kaunis vaniljaisen trooppinen tuoksu sopii täydellisesti kesään. Tuote on täysin vegaaninen. Iso pullo on myös hyvin riittoisa. Itseruskettavan kanssa kannattaa hankkia ehdottomasti levityshanska

 

beauty-by-earth-self-tanner-itseruskettava-voide

 

Tarjoamme kaikille lukijoillemme -10% alennuksen Beauty by Earth sun care- tuotteista koodilla SUNSCREEN10. 

Mihin aurinkosuojaan teillä on turvauduttu kesäisin ja ulkomaan reissuilla? Kerro omat hyvät tai huonot kokemukset ja voita itsellesi sopiva aurinkosuoja Eco Beauty Wellnessiltä! <3 Voittaja arvotaan ma 8.04. ja voittajalle ilmoitetaan sähköisesti, joten muistathan mainita toimiva sähköposti ;)

 

 

 

kommentit

Kiitokset kaikille arvontaan osallistujille! Voittajaksi on tällä kertaa valittu Minna. Ilmoitimme Minnalle hänen sähköpostiinsa kaikki lisätiedot. Ihanaa kevättä <3

Aila/ Eco Beauty Wellness Huhtikuu 18, 2019

SPF 50 käytössä kasvoilla Suomessa, koko keholla ulkomailla. Suomessa suojaan kehoni spf30.

Janni Huhtikuu 08, 2019

50+ kasvoilla ainakin ja 30 muualla kehossa!

Henriikka Huhtikuu 08, 2019

Ulkomailla aurinkovoiteen suojakerroin 50 ja Suomessa 30.

Piia Heikkinen Huhtikuu 08, 2019

Käytössä ollut monia mutta sopivaa ei oikein löytynyt. Nämä tässä esitellyt kuulostaisi kyllä hyvältä kun ovat ilman kemikaaleja ja luonnollisia.

Milla Huhtikuu 08, 2019

Peruskerroin käytössä

Tommi Huhtikuu 08, 2019

30 suojakertoimen suojaus riittää yleensä, vedenkestävyys on plussaa

Ni.a Huhtikuu 07, 2019

Ei mitään erityistä yhtä suosikkimerkkiä vielä löytynyt, suojakerroin ulkomailla vähän isompi eli vähintään 30.

Hiisukas Huhtikuu 07, 2019

Suojakerroin 50.

Leena Huhtikuu 07, 2019

Alku kesästä käytän suurempaa suojakerrointa ainakin 30 vaikka en pala helposti,kesän mittaan riittää 15

Jane.R Huhtikuu 07, 2019

Josko noista löytyisi suosikkituote, hakusessa tähän asti on ollut…

Sirppu Huhtikuu 07, 2019

Punatukkaisena ja vaaleaihoisena käytän ulkomailla 50 suojakerrointa ja kotimaassa riittää 30

Kirsti Rämö Huhtikuu 07, 2019

Käytetty 50 suojakerrointa ja mielellään hajutonta

Henna Huhtikuu 07, 2019

Apteekin rasvat olleet testissä nyt pitäisi pojalleni löytää hyvä tuote :) suojaan poikani myös vaatteilla ja uv uimapuvullaz

Jonskuti Huhtikuu 07, 2019

+50 käytössä ulkomailla ja +30 kotimaassa. Hiihtoladulla käytössä kyllä +50, koska herkkä iho.

Outi Peuraniemi Huhtikuu 07, 2019

Pakko tunnustaa, että olen superhuono aurinkosuojatuotteiden kanssa! Jotain 30 Niveaa on joskus ollut käytössä, mutta enimmäkseen menty ilman. Nyt kohta edessä ensimmäinen ulkomaanmatka ja ihan hukassa mitä sitä hankkisi.

Minna Huhtikuu 07, 2019

Viime kesänä kokeilin Laveran aurinkosuojavoidetta, mutta se jäi tahmeaksi iholla. Fysikaaliset aurinkosuojatuotteet kiinnostaa, olisi mukava löytää toimiva tuote!

Laura Huhtikuu 07, 2019

50+ kasvoilla ympäri vuoden ja muillakin alueilla aina, kun koen, että se on tarpeellista!

Karla Huhtikuu 07, 2019

Taitaa olla 30 mitä käyttänyt, mutta palan herkästi niin vahvempaa pitäis varmaan käyttää.

Kalle Huhtikuu 07, 2019

50 kertoimista aurinkorasvaa

Sami Huhtikuu 06, 2019

Minun ihoni palaa helposti kevätauringossa, olisi ihana suojata ihoni ajoissa, sillä rusketun helposti kunhan pääsen yli alun palamisvaiheen. :)

Emily Huhtikuu 06, 2019

Rasvoja ei juuri ole tullut käytettyä, vaatteilla olen suojautunut. Mutta aurinkovoiteelle olisi kyllä tarvista.

Krista Huhtikuu 06, 2019

50 kerroin ja viime kesän helteillä oli todellakin tarpeen

Anne Huhtikuu 06, 2019

On vaihdellut joka vuosi. Apteekista on yleensä ostettu ja lapsille fysikaalista aurinkovoidetta.

Suvi K Huhtikuu 06, 2019

plus 50 on ollut ulkomailla käytössä ja 30 Suomessa loppukesästä

Merja Tähti Huhtikuu 06, 2019

Jätä kommentti