Tervetuloa tiimiin - Emilia Haapala

ecobeautywellness-emilia-haapala

Olemme saaneet paljon toivottua vahvistusta tiimiin uuden parturi-kampaajan Emilia Haapalan tulon myötä. Emilia lisäkouluttautuu tällä hetkellä ekokampaajaksi Keudassa ja siirtyy nyt pikku hiljalleen ensiksi osa-aikaiseksi ja myöhemmin myös kokopäiväiseksi työntekijäksi Eco Beauty Wellnessissä. Emilian töistä saa nyt myös -15% toukokuun loppuun saakka.

 

Alla hiukan lisätietoa Emiliasta: ”Valmistuin parturi-kampaajaksi Jyväskylästä vuonna 2009. Ehdin tehdä unelmatyötäni muutaman vuoden kunnes herkistyin kemikaaleille ja hajusteille. Tämän vuoksi opiskelin itselleni uuden ammatin sosiaalialalla. Kuitenkin koko ajan minulla sisimmässäni oli ajatus, että mitä jos vielä jonain päivänä voisin jollain tapaa toteuttaa ammattia hiusalalla. Siitäpä lähti idea ekokampaajan opinnoista, joista olen enemmän kuin innoissani. Valmistuminen koulusta on toukokuussa 2020. Olen jo pitkään käyttänyt luonnonkosmetiikkaa ja oppinut ymmärtämään kuinka synteettiset kemikaalit vaikuttavat elinympäristöömme ja terveyteemme. Haluan työssäni ekokampaajana ottaa ihmisen huomioon kokonaisuutena, hiukset kruununamme, joita ekologisesti hoivaten voimme saada aikaan mitä kauniimpia lopputuloksia.”

 

Mikäli haluat varata jo ajan Emilian käsittelyyn voit hyödyntää suoraa linkkiä tästä: https://www.ecobeautywellness.com/pages/ekokampaamon-ajanvaraus

 

Hänet saa kiinni työnumerostamme 0449897777. Huom. muistathan, että Emilia ei alkuun tee koko työviikkoa, mutta voit jättää hänelle myös soittopyyntöä. 

 Kuva: Sameh Soliman @photo.by.samo 

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista