Tehokas ja riittoisa seerumimainen kasvovesi - Dr. Alkaitis Herbal toner

Kun selasin ensimmäistä kertaa Eco Beauty Wellnessin tuotemerkkejä läpi, kiinnostukseni heräsi heti Dr. Alkaitiksen kohdalla. Brändin ohjenuorana on toiminut yli 20 vuotta lause “Jos et voi syödä sitä, älä laita sitä ihollesi.” Tuotteiden raaka-aineita ei myöskään kuumenneta yli 37 asteen. Kuulostaa minun korvaani varsin turvalliselta ja tehokkaalta.

Nesteyttävät hoitonesteet kannattaa ottaa viimeistään nyt esille, ennen syksyn tuloa, mikäli haluat välttyä turhilta ihon kiristelyiltä sekä kuivumiselta ilmojen viilentyessä. 

Minulla on testattavana tällä hetkellä Dr. Alkaitiksen Herbal toner -kasvovesi. Ilahduin lukiessani inci-listaa, sillä se oli harvinaisen helppolukuinen. Sieltä löytyi aloe veraa, kasviuutteita, rypälealkoholia, levää, B- ja C-vitamiineja, sekä tuoksusekoitus eteerisistä öljyistä.


Rypälealkoholi oli minulle ihan uusi raaka-aine. Kävin lukemassa Dr. Alkaitiksen nettisivuja ja siellä kerrottiin, että luomu rypälealkoholi ei kuivata, eikä vahingoita ihoa ja se on niin puhdasta, että sitä voisi vaikka juoda. Se on antibakteerinen, vahvistaa ihoa ja tasapainottaa sen luonnollista pH:ta. Rypälealkoholista on myös apua tuotteen imeytymisen kannalta. Eli kaikki alkoholi ei kosmetiikassa ole haitaksi tai hyödytöntä.

 

Pidän erityisesti siitä, miten tehokkaalta Herbal toner tuntuu. Se on todella riittoisaa, pieni määrä levittyy helposti koko kasvoille ja imeytyy nopeasti ihoon. Tuotetta voi kerrostaa huoletta, sillä siitä ei jää kalvomaista kerrosta iholle. Koostumus ei mielestäni ole pelkästään vesimäinen, siinä on hieman seerumin tuntua. Vaikka tuotetta voi kerrostaa, se ei välttämättä tarvitse montaa kerrosta tehdäkseen ihosta pehmeän ja kosteutetun tuntuisen. Itse laitan koko kasvoille 1-2 kerrosta ja otsalle vielä kolmannen, sillä otsassani on jonkun verran pieniä näppyjä. Oikeastaan olin todella yllättynyt, miten vähän tätä tuotetta tarvitsee käyttää verrattuna siihen, miltä se saa ihoni tuntumaan.


Olen huomannut, että Herbal toner tasapainottaa ja rauhoittaa ihoani ja tasoittaa sen sävyä. Kasvot tuntuvat tuotteen jälkeen viileämmiltä ja raikkailta. Jos on viettänyt päivän auringossa, tämä tuote tuntuu ihanalta levittää elvyttämään ihoa. Pidän myös siitä, miten tämä saa ihon tuntumaan pehmeältä, ilman sitä tunnetta, että ihoni pinnalle olisi jäänyt jotain. Tuotteen tuoksu on voimakkaan yrttinen, rosmariininen ja uniseks.


Dr. Alkaitiksella ei ole tuotelinjoja eri ihotyypeille vaan tuotteet on suunniteltu tasapainottamaan ihoa.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista