Stay Safe - Shoppaile Ihanaa Luonnonkosmetiikkaa Kotoa Käsin!

Stay Safe - Stay Together - Shine Bright. 

Eco Beauty Wellness tarjoaa nyt kaikkiin tilauksiin -20% piristysalennuksen koodilla Shinebright20. Lisäksi kahden tuotteen ostajalle mukaan myös aromaterapeuttinen Per Purr vartaloöljy 30ml (arvo 8,90e). *Tarjous ei koske selektiivisiä tuotesarjoja Kjaer Weis sekä Josh Rosebrook. Tarjous ei myöskään koske lahjakortteja. Tarjous on voimassa 29.03. saakka.

Pidetään mieli korkeana näinä päivinä ja muistetaan, että sateen jälkeen on aina aurinkoista. Tästäkin selvitään - varsinkin yhdessä. 

Eco Beauty Wellness operoi verkkokauppaa entiseen tapaan, eli kaikki tulevat tilaukset käsitellään kuten aiemmin. Myymälämme aukioloihin olemme tehneet poikkeuksia ja olemme auki vain osan viikkoa. Olemme auki seuraavasti viikolla 13:

 

Ma-ti Suljettu

Ke 10-18 

To 12-18

Pe 12-18

La 10-16

Huom. Aikatauluhin voi tulla muutoksia, mikäli tilanne sitä vaatii. Suosittelemme olemaan meihin etukäteen yhteydessä joko soittamalla 044 989 7777 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@ecobeautywellness.com . Mikäli haluat noutaa tuotteesi liikkeestä tiettynä päivänä, tämä onnistuu kyllä. Otathan meihin vain etukäteen yhteyttä sähköpostitse tai voit myös liittää toiveen noudosta kassalla kommenttikenttään. 

 

Tarvittaessa voit hankkia myös lahjakortin liikkeeseemme täältä: https://www.ecobeautywellness.com/pages/lahjakortit 

 

Iloa ja valoa jokaisen päivään <3

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista