Rahua lanseeraustilaisuus 9.5.

Tervetuloa juhlimaan kanssamme luksus hiustenhoitosarja Rahuan rantautumista Eco Beauty Wellnessiin torstaina 9.5. klo 16.00 alkaen. Paikalla Rahuan edustaja Annette Peltola, joka kertoo kaikki Amazonin ihmeöljyyn perustuvan tuotesarjan salat! Tule hankkimaan uutta tietoa miten hoidatat hiuksia kunnolla ja mitkä tuotteet sopivat juuri Sinulle. Mikäli kuulut kuuluisaan Curly Girl-komppaniaan, kosteuttavat tuotteet ovat täydellistä antia kiharoillesi!

 

Lanseeraustilaisuudessa tarjoillaan makeaa herkkua ja luomu kombuchaa. Lisäksi luvassa on myös tuotesarjaan kohdistuva tarjous. 

 

Hyvien hiustenhoitotuotteiden löytäminen on usein haastavaa, siksi talomme tekee sen sinulle astetta helpommaksi. Haluamme panostaa enemmän hiustenhoitosarjoihin, jotka oikeasti toimivat. Talossamme pyritään valitsemaan ne tuotesarjat, jotka on havaittu parhaimmiksi ja toimivimmiksi luonnonkosmetiikan markkinoilla. Eco Beauty Wellness toimii jatkossa Rahua tuotesarjan jakelijana Suomessa. Uusien jälleenmyyjien toivomme ottamaan yhteyttä sähköpostitse myynti (at) ecobeautywellness.com .

 

rahua-ecobeautywellness

 

Mikä Rahua?

Rahuan tuotesarjan juuret ovat Amazonin sademetsissä, Quenchua-Shuar-heimon naisten perinteisissä opeissa ja kauneusrituaaleissa. Rahua (lausutaan Ra-wa) on ravitseva ja pehmentävä öljy, jota naiset levittävät hiuksiinsa tehdäkseen niistä paksut, kiiltävät ja sileät. Newyorkilainen hiusmuotoilija Fabian Lliguin havaitsi Rahua öljyn salat ja aluksi testasi rahua-öljyä asiakkaidensa hiuksiin ja tulosten ollessa uskomattomia, kehitti tämän ihmeöljyn ympärille kokonaisen hiustuotesarjan.

Rahua-öljyn tehokkuus johtuu sen molekyylirakenteesta: pienikokoiset molekyylit pääsevät tunkeutumaan hiuksen sisään ja vahvistamaan yksittäistä hiusta sisältä päin. Näin hiuksesta tulee sileä ja pehmeä. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta rahua-öljy on itsestäänselvästi Rahua-tuotteiden tähtiainesosa.

Fabian Lliguinille oli alusta asti tärkeää, että hänen kehittämänsä tuotesarja tulisi olemaan alusta loppuun ekologinen ja luonnonmukainen. Tämä osoittaa kunnioitusta perinteisille heimorituaaleille ja laajemmin koko maapallon luonnolle. Rahua ei halua tuhota luontoa, vaan edistää sen monimuotoisuutta ja kauneutta.

Tutustu Rahuan upeisiin, ylellisiin tuotteisiin, jotka ovat sataprosenttisesti luonnollista alkuperää. Vegaaneille sopivat, luomulaatuisista raaka-aineista valmistetut tuotteet ovat tietenkin eläinkokeettomia eivätkä sisällä parabeeneja tai sulfaatteja. 

 

rahua-ecobeautywellness

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista