Nyt kannattaa testata luonnonkosmetiikan dödöjä

Ilma on viilentynyt ja kaapista on saanut kaivaa esiin kaikki ihanat neuleet ja pitkähihaiset paidat. Tämä on mielestäni myös mahtava tilaisuus kokeilla luonnonkosmetiikan dödöjä, jos olet aiemmin käyttänyt niitä ns. tavallisia. Ai miksi juuri nyt? Luonnonkosmetiikan deodorantit ehkäisevät hajuja, mutta eivät estä hikoilua. Ne saattavat myös ärsyttää vasta sheivattuja kainaloita. Nyt on sopivan viileää, että kainalot voi piilottaa muhkeisiin vaatteisiin eikä tarvitse miettiä kostuvia kainaloita tai sheivaamisen tarvetta. (Toki en sitä sano että ihokarvat eivät saisi näkyä, se on jokaisen oma asia.)


Omat kainaloni voivat ainakin oikein hyvin tällä hetkellä. Olen käyttänyt luonnonkosmetiikan dödöjä nyt noin kolmen kuukauden ajan. Kainaloiden ihoa ei enää kiristä ja sävy näyttää tasaisemmalta. Dödön pettämistä ei ole tarvinnut pelätä, kunhan olen muistanut lisätä dödöä puhtaille kainaloille aina aamuisin. 


Kirjoittelinkin täällä aikasemmin Beauty by Earthin dödöstä ja sen jälkeen siirryin testaamaan We love the planetin Lovely lavender - deodoranttia, joka näistä kahdesta on noussut mun suosikikseni. 

 


Ensinnäkin lukiessani tämän, mulle tuli hyvä mieli:

"We Love The Planetin tehtaalla Alankomaissa kaikki energia syntyy vesi- ja aurinkovoimalla. Sarjan deodorantit ovat 100% luonnonmukaisia ja turvallisia. Deodoranttien pakkaus (metallirasia) on helppo kierrättää tai säästää vaikka korurasiaksi käytön jälkeen."  Itse aion säästää metallirasian ja kuljettaa siellä mm. lääkkeitäni ja purkkaa.


We love the planetin Lovely lavender toimii itselläni moitteettomasti. Se on hyvä perusdödö, joka on helppo kaikin puolin. Erityisesti pidän pakkauksesta, sillä tuote kulkee huolettomasti mukana eikä vie paljoa tilaa. Pakkaus on helppo avata, mutta se ei ole kuitenkaan päässyt aukeamaan itsekseen laukun pohjalla. Ja mikä parasta, pakkauksesta näkee helposti paljonko tuotetta on jäljellä. Pidän myös tuotteen koostumuksesta, kuvailisin sitä salvamaiseksi, hieman pehmeämmäksi. Sanoisin, että tuo yksi pakkaus riittää mulla kolmeksi kuukaudeksi vähintään, riittoisaa deodoranttia siis, ohut kerros riittää mainiosti. 


Ilahduin myös, kun huomasin että valikoimassa on yksi tuoksuton vaihtoehto sekä unisex-tuoksu Forever fresh. Kunhan saan tuon Lovely lavenderin käytettyä, aion tuoksuttaa Forever freshin sekä Sweet serenityn, joka on tuoksultaan kukkaisempi. 


Nyt rohkeasti kokeilemaan luonnonkosmetiikan dödöjä! Aina voi vaihtaa takaisin vanhaan, jos jostain syystä luonnollisemmat dödöt eivät ole sun juttu. 

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista