Nopea apu hiusongelmiini

Sain testiin John Masters Organicsin shampoon sekä hoitoaineen. Olin kuullut hypetystä tästä sarjasta vähän joka puolelta, mutta ihan rehellisesti, en osannut odottaa mitään näin mahtavaa. 


Hiukseni ovat niin sanotusti piilopaksut. Ne näyttävät ohuilta, mutta niitä on paljon, ne ovat lasimaisen sileät ja liukkaat, mutta samalla pumpulimaiset ja takkuuntuvat todella herkästi. Jos niitä ei harjaa märkänä, niitä ei kannata harjata ollenkaan. Hiukseni myös valuvat päätämyöten, mitä pidemmät hiukset, sitä litteämmät ne tuntuvat olevan. 


Minulla oli kaksi ongelmaa ennen kuin aloitin John Masters Organics -tuotteiden käytön. Takut sekä yllättäen alkanut hiusten rasvoittuminen. En koe, että olisin koskaan kärsinyt liiallisesta hiuspohjan rasvoittumisesta edes teininä, mutta tänä kesänä ongelma alkoi aivan yllättäen. Hiukseni saattoivat tuntua lähmäisiltä jo heti pesun jälkeen. En tiedä mistä ongelma johtuu, mutta arvelen että hiuspohjaani oli kertynyt jotain tuotejäämiä tai se oli jonkin sortin epätasapainotilassa.

 


Kerroin Ailalle ongelmistani ja hän valitsi minulle testiin John Mastersin laajasta valikoimasta puhdistavan Spearmint & meadowsweet scalp stimulating shampoon sekä kosteuttavan Rosemary & peppermint hoitoaineen.


Useamman viikon testailun jälkeen voin todeta, että ongelmani ovat helpottaneet huomattavasti! Itseasiassa ensimmäisestä pesusta lähtien. Hiukseni eivät enää roiku raskaina päätä myöten vaan ne tuntuvat kevyiltä, pehmeiltä ja ilmavilta. Niitä ei myöskään tarvitse pestä enää päivittäin vaan saan nauttia puhtaasta tunteesta pidempään.


Molemmat tuotteet ovat riittoisia ja superhelppoja levittää. Kaikki varmasti tietävät, että hoitoaineen kannattaa antaa vaikuttaa muutama minuutti, mutta myös tälle shampoolle kannattaa antaa hetki aikaa tehdä taikojaan. Kumpikin tuote huuhtoutuu vaivatta hiuksista, eikä shampoo jätä hiuksia “nariseviksi”, vaikka ne erityisen puhtailta tuntuvatkin.

 


Hoitoaine on silkkaa luksusta! Sormet liukuvat suihkussa helposti märkien hiusteni lävitse ja voin hieroa hoitoainetta myös päänahkaan (niin kuin kampaajat tekevät) ilman pelkoa takkupalloista. Mikään kokeilemani hoitoaine ei ole ollut näin tehokas apu hiusten takkuuntumiseen. Hiusteni harjaaminen ole ollut koskaan näin helppoa, kuin se on John Masters Organics hoitoaineen jäljiltä. Ihan alkoi naurattaa ensimmäisen pesun jäljiltä, kun vaan vedin harjan päälaelta hiusten latvoihin. 


Voin suositella lämmöllä tätä kaksikkoa, erityisesti jos et jaksa enää käyttää aikaasi takkujen selvittämiseen ja haluat ilmavammat hiukset. Bongasin valikoimasta myös Citrus & neroli hoitoaineen, jota aion kokeilla kunhan tuo edellinen loppuu, neroli on ehdottomasti yksi lempituoksuistani!


Täytyy vielä varoittaa tähän loppuun, että jos putelit jättää suihkuun näkyvälle paikalle, saattaa huomata, että tuotteita kuluu tuplavauhtia. Meillä nimittäin tuo talouden parrakas puolisko innostui myös näistä tuotteista, tuoksutkin ovat minttuisen raikkaat ja aika uniseks.

PS. Tuotteista on saatavilla pienemmän pakkauksen matkakoot, jotka ovat myös kätevä tapa testata uusia tuotteita.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista