Nailberry - Parhaat luonnolliset kynsilakat, mitä olen kokeillut

nailberry-peonies-collection

KOKEMUKSENI

 

Olen testaillut nyt useamman viikon ajan Nailberryn lakkoja ja olen aivan myyty! En keksi mitään negatiivista. Mielestäni Nailberryn lakat ovat todella laadukkaita ja helppoja käyttää. Parasta lakoissa on hyvä kestävyys, pigmentit sekä nopea kuivuminen. Rehellisesti voin sanoa, etten ole vielä aikaisemmin törmännyt kynsilakkaan, joka kuivuu näin nopeasti ja jättää pinnan niin kovaksi, ettei se naarmuunnu juurikaan. Sivellin on hyvä, se on sopivan leveä, pyöreähkö päästä ja tarpeeksi napakka. Kynsiin ei myöskään jää se perinteinen voimakas kynsilakan haju, kun lakka on kuivunut. Kynnen pinta jää ihanan sileäksi ja kiiltäväksi. 

 

nailberry-kynsilakat


Lilac Fairy oli sormenkynsissäni peräti seitsemän päivää ilman lohkeilua, eikä selkeitä naarmuja tullut juurikaan. Lakkaus olisi varmasti kestänyt vielä pidempään, mutta en malttanut olla kokeilematta seuraavaa sävyä!


Suosittelen Nailberryn lakkoja kaikille, mutta etenkin jos olet tyyppi, joka ei jaksa lakata kynsiä montaa kertaa viikossa, vaan haluat siistin ja pysyvämmän tuloksen helposti kotona. Jos sinulla on tapana jämähtää aina siihen samaan sävyyn, oli se sitten nude, musta, se klassinen punainen tai mikä vaan sun tyyliin istuva, panosta ihmeessä siihen lakkaan. Mielestäni 20 euroa yhdestä kynsilakasta ei ole paljoa, kun laatu on näin hyvä. 

nailberry-peonies-collection


Tummissa ja kirkkaissa sävyissä yksi kerros lakkaa on jo peittävä, mutta itse laitan kaksi kerrosta, koska silloin lakan pinta näyttää lähes täydelliseltä. Vaaleita lakkoja kannattaa laittaa kaksi kerrosta.


Mielestäni on myös mainitsemisen arvoista, että Nailberryllä on cruelty free and vegan -sertifigaatti. 

 

Laitoin myös molemmat siskoni kokeilemaan Nailberryn lakkoja. Kumpikaan heistä ei ole kovin hyvä pitämään lakkauksia hyvänä, mutta sain pelkkää positiivista palautetta. Tässä muutama kommentti heiltä.

nailberry-rose-blossom-kynsilakka


Fast Dry Gloss Ultra shine top coat:

“Paras lakka, mitä olen käyttänyt. Kuivui muutamassa minuutissa ja pysyi tosi hyvin.”


Lilac Fairy ja Rose blossom:

“Todella hyvä, menee ihan Essien geelilakan tasolle.” (Mainittakoon tähän vielä, että siskoni ei käytä laadun takia kuin Essien lakkoja, joten aikamoinen kehu.)SUOSIKKI SÄVYNI

Tämän kesän suosikkisävyni on ehdottomasti Lilac Fairy. Se on kaunis, pastellinen vaalea liila. Pidän myös hirmuisesti hempeästä Rose Blossomista, joka on todella vaalea vaaleanpunainen, kuin mansikkajogurtti. Peony blush on kaunis punaoranssi sävy, jolla saa hetkessä  kesävarpaat. Tämä sävy keräsi myös paljon kehuja muilta, kauniit kynnet kyllä huomataan. Santorini on nimensä veroisesti kauniin vaaleansininen kynsilakka, joka tulee taatusti keräämään kehuja useilta muilta ystäviltä. VINKIT

  • Värilakkaa kannattaa levittää kaksi ohutta kerrosta. 

  • Lakkaa tulee olla siveltimessä tarpeeksi, jotta se levittyy vaivatta koko kynnen pituudelle, mutta ei liikaa, lakka ei saa lähteä valumaan. 

  • Laita lakkaa myös kynnen kärkeen, jotta lakkaus ei lähde lohkeilemaan kärjistä niin helposti. Sen sijaan voit jättää levittämättä lakkaa aivan kynnen reunoille, jotta lopputulos näyttää siistimmältä, ja kynsi vaikuttaa kapeammalta.

  • Jos et ole värilakkojen ystävä, jo pelkällä päällyslakalla tai nuden beigeillä ja puuterisilla sävyillä saat käsistä viimeistellymmän näköiset.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista