Luonnollista hiustenmuotoilua

Suosittelen kokeilemaan tätä John Masters Organicsin muotoilukaksikkoa etenkin jos hiuksesi ovat liukkaat ja kaipaat enemmän ilmavuutta sekä runsautta ja hallittavuutta. 

 

 

Ennen en juurikaan käyttänyt hiustenmuotoilutuotteita tai edes föönannut hiuksiani. Kun leikkautin hiuksiini lyhyen polkan, koin kuitenkin muotoilutuotteet hyödyllisiksi, sillä enää minulla ei ole mahdollisuutta sille kuuluisalle hätäponnarille tai sotkunutturalle.


Yllätyin, kun huomasin, että muotoilutuotteiden käyttö auttaa itselläni pidentämään hiusten pesuväliä, sillä kun hiukset ovat hyvin, niitä ei tarvitse haroa ja koskea koko ajan. Ne ovat myös ilmavammat eivätkä mene päätä myöden, joten rasvoittuminen ei näy itselläni silloin niin nopeasti, kuin jos hiukseni olisivat muotoilematta.


Testasin John Masters Organicsilta Sea Mist with lavender -suolasuihkeen ja Volumizing foam -muotovaahdon. Olen käyttänyt niitä useamman kuukauden ajan aina suihkun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin. Levitän muotoiluvaahtoa kaksi painallusta ja suolasuihketta muutaman suihkauksen ja lopuksi föönaan hiukset pää alaspäin täysin kuiviksi.

 

 

Suolasuihketta käytän mieluummin hieman liian vähän, kuin liikaa, sillä muuten hiukseni saattavat tuntua tahmaisilta. Toisaalta tämä on mielestäni loistava ominaisuus, jos haluaa käyttää tuotetta kampauksen pohjalle tuomaan pitoa! Jos hiukseni ylettäisivät vielä nutturalle, niin varmasti käyttäisin tätä siinä pohjalla. Mutta kun pidän hiuksia pääasiassa auki, haluan vain hieman tuuheutta ja rakennetta, joten muutama suihkaus riittää. Tämä suolasuihke eroaa monista kokeilemistani, sillä tämä ei jätä hiuksiin kuivaa ja koppuraista tunnetta. Se varmaankin johtuu tuotteen sisältämästä laventelista. Tuote hillitsee myös hiusten sähköisyyttä. Pidän myös tuotteen tuoksusta. Erityisesti plussaa pakkauksesta, joka on näppärän kokoinen käteen sekä mukaan otettavaksi. Mielestäni on myös aina kiva, kun näkee paljonko tuotetta on jäljellä.

 

 

Siinä missä suolasuihke antaa pitoa, niin John Masters Organicsin muotovaahto tuo hiuksiin nostetta, ilmavuutta ja tuuheutta. Eron huomaa selkeästi siinä, miten hiukset asettuvat helpommin. Vaikka tuote saa aikaan aikamoisen muutoksen, hiukset säilyvät silti joustavina eivätkä muutu kypärämäisiksi. Tuote ei tunnu hiuksen pinnalla kovalta, tahmealta eikä oikeastaan juuri miltään, kun sitä käyttää sopivasti. Vaahto on mielestäni todella helppo levittää hiuksiin. Itse levitän sen sormenpäillä hieromalla hiusten tyveen, nyrkeissä rutistelemalla hiusten latvoihin ja lopuksi haron sormin vielä hiukset läpi ennen kuin alan kuivaamaan hiuksiani. Ja loppuun vielä vinkki, jota en itse aluksi tajunnut: Tätä pulloa ei tarvitse ravistaa, riittää kun painaa pumpusta.


Olen pitänyt John Masters Organicsin muotoilutuotteista (puhumattakaan shampoosta ja hoitoaineesta) niin paljon, että tartun varmasti jatkossakin samoihin pulloihin! Jos mietit läheisellesi joululahjaa, jossa on arjen luksusta, tämä on se sarja, joka kannattaa kääräistä pakettiin!

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista