Kahinan öljyputsari - asiakkaiden suosikki

En ihmettele, että Kahinan öljyputsari on yksi Eco Beauty Wellnessin asiakkaiden suosikkituotteista! Aluksi kyllä mietin, että miten pois huuhdeltava tuote, jolla on hintaa yli 50 euroa voi olla moisessa suosiossa, mutta kokeiltuani sitä voin ilmoittaa sen olevan yksi minunkin suosikkituotteista EBW:n valikoimassa.


Oma ihoni on normaali-iho joka on myös taipuvainen poskien punoitukseen ja talvisin pintakuivuuteen, näppyjä siihen tulee ja menee ihan miten sattuu, kun hormonit heittelee. Minun ihoani tämä putsari tuntuu rauhoittavan ja tasapainoittavan. Uskoisin, että myös esimerkiksi kuiva iho hyötyy tästä puhdistustuotteesta etenkin talvella.

Pidän kovasti tämän tuotteen koostumuksesta, se tuntuu laadukaalta. Öljy on ohuehkoa ja helposti liikkuvaa/valuvaa sorttia, mutta ei kuitenkaan vesimäistä. 


Tuoksu on aivan ihana. En ole haistanut mitään vastaavaa, enkä oikein osaa kuvailla sitä millään muilla sanoilla kuin lempeä ja rentouttava. Tuoksussa on mielestäni jotain luksusta – itseasiassa tuote itsessään on kyllä arjen luksusta!


Myös pakkaus ja pullo ovat mielestäni oikein kauniita ja niitä on ilo katsella kylppärissä. Pakkaus on sopivan kokoinen ja pidän siitä, että pumpusta tulee pieni määrä kerrallaan, joten tuotetta ei mene hukkaan ja sitä on siisti käyttää. 

Kahinan öljyputsari poistaa tehokkaasti niin meikin, kuin aurinkosuojankin sekä vedenkestävän ripsivärin. En osaa enää kuvitella käyttäväni puhdistusvaahtoja tai geelejä, kun olen päässyt puhdistusöljyjen makuun. Ne ovat mielestäni paljon helpompia ja vaivattomampia.


Levitän tuotetta kuivalle iholle sormilla pyörivin liikkein. Hieron tuotetta kasvoille noin minuutin ajan, jonka jälkeen kastelen kädet lämpimällä vedellä ja jatkan hieromista kostutetuilla käsillä vielä hetken. Puhdistusöljyn hierominen on minusta ihanan rentouttava rutiini. Lopuksi huuhdon kasvot vedellä. Iho jää pehmeäksi, mutta ei yhtään öljyiseksi. Kasvot tuntuvat puhtailta, mutta ihoa ei kuitenkaan kiristä. Jos haluan lisätehoa puhdistukseen, poistan öljyn musliiniliinalla tai konjac-sienellä. Puhdistusöljy käy hyvin myös kaksoispuhdistuksen ensimmäiseksi vaiheeksi. 

Kahinan puhdistusöljy on riittoisa ja tuntuu että 100 ml:n pakkaus kestää yllättävän pitkään. Olen käyttänyt tuotetta viikkoja, ja tuotetta on vielä jäljellä  ¾ osaa.


Olen niin ihastunut tähän tuotteeseen, että aion ehdottomasti testata muitakin tuotteita Kahinalta!

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista