Kahina Moroccan beldi soap - Hemmottele ihoasi suihkussa

Syksyn tullen kuiva huoneilma ja viileät sääolosuhteet kuivattavat ihoa helposti, joten nyt kannattaa viimeistään alkaa kiinnittää huomiota ihon hoivaamiseen, jos sen kanssa on kesällä ollut vähän rennommin. Itse olen hieman laiska rasvaamaan vartalon ihoa, sillä sen muistaa yleensä vasta siinä kohtaa, kun iho on päässyt niin kuivaksi, että se kutiaa tai hilseilee. Mulla onkin teille tänään vinkki, jota ette ehkä tulleet ajatelleeksi nimittäin saippua.

 


Kesällä kun ilmankosteus on korkea ja aurinkorasvaa tulee käytettyä usein, ihoni pysyy melko normaalina, eikä mulle ole niin justiinsa millä tuotteella pesen vartaloni silloin. Syksyllä taas alan suosia lempeämpiä tuotteita vartalon ihon pesussa. Olen käyttänyt parina vuotena suihkuvoiteita, mutta nyt sain testiin Kahinan Beldi-saippuan. En ollut aikaisemmin kuullutkaan beldi-saippuasta, joten ryhdyin innolla testaamaan tuotetta.


Kahinan Beldi-saippuan koostumus on mielestäni mielenkiintoinen ja ihana. Se on paksua ja geelimäistä, hieman vahamaista. Tuote tuntuu miellyttävältä ja sitä on helppo annostella purkista sormella tai lusikalla. Beldi-saippua on hyvin riittoisaa, sillä yksi teelusikallinen tuotetta riittää koko vartalolle helposti. Itse olen aika pienikokoinen, joten pärjään jopa vähemmällä määrällä.

 


Beldi-saippuaa voi käyttää tavallisen saippuan tavoin puhdistamaan ihoa, mutta se toimii myös pehmentävänä vartalonaamiona. Saippuan voi siis jättää vaikuttamaan iholle useammaksi minuutiksi. Jos meillä olisi sauna, kokeilisin tätä ehdottomasti höyryn lämmittämälälle iholle ja antaisin saippuan vaikuttaa saunassa isompien löylyjen jälkeen. Varmasti rentouttavaa! Myös tuoksumaailma tuo oman tuulahduksensa osaksi rentoutumista, sillä saippua tuoksuu ihanasti eukalyptukselta. Kahinan beldi-saippuaa on saatavilla myös ruusun sekä nerolin tuoksuisina.

 


Koska koostumus on erilainen kuin saippuoissa yleensä, saattaa sen käyttö vaatia hieman totuttelua, ennen kuin levityksestä suoriutuu ripeästi. (Toisaalta, miksi kiirehtiä, itselleni suihkuhetki on on myös rentoutumista.) Itse otan tuotetta aina noin vajaan teelusikallisen ja jaan sen kahteen osaan ja otan saippuat molempiin kämmeniini. Levittäessäni tuotetta kostealle iholle pidän käsiäni niin, että sormet ja kämmenet muodostavat kupin, jotta saippua ei karkaa vaan kulkee käsien mukana, sillä saippuahan on liukasta. Kannattaa myös kokeilla käyttää beldi-saippuaa kuorintakintaan kanssa niin saa näppärästi yhdistettyä puhdistuksen ja kuorinnan. Ompa tullut kokeiltua myös säärien sheivaukseen ja höylä luistaa oikein näppärästi.


Saa nähdä tarvitseeko myöhemmin talvella ottaa beldi-saippuan rinnalle vielä suihkuvoide vai pärjäänkö pelkällä beldi-saippualla. 


Kahinan Beldi-saippua sopii muuten myös vegaanelle.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista