Hemmottele itseäsi kasvohoidolla

Olen ottanut tänä vuonna tavaksi käydä kasvohoidoissa ja ai että kun rakastan tätä uutta tapaani! Omaan hyvään oloon ja rentoutumiseen kannattaa kyllä satsata silloin tällöin ja vielä mieluummin säännöllisesti. Kuulemma kasvohoidoissa kannattaisi käydä vähintään neljä kertaa vuodessa, vuodenaikojen vaihteessa, kun ilmaston olosuhteet vaihtuvat meillä täällä Suomessa. 

 


Minä olen käynyt kasvohoidoissa noin 5-6 viikon välein alkukesästä lähtien. Ai miksi niin usein? Koska mulle tulee siitä hyvä olo ja sillä on ollut parantava vaikutus mun näppyläiselle iholleni. Kasvohoidot ovat mun ainut ns. “kauneuspaheeni”, joilla hemmottelen itseäni, sillä en käy ottamassa kynsiä, ripsiä, enkä edes värjää hiuksiani.

 


Tykkään siitä, että Eco Beauty Wellnessille kasvohoitoon saapuminen on tehty simppeliksi. Varaat ajan ja saavut paikalle. Ei tarvitse itse miettiä minkälaisen hoidon iho milloinkin tarvitsee, sillä kosmetologi Emilia tekee hoidon ihon tarpeiden mukaan ja toki kuuntelee toiveetkin jos sellaisia on. Itse haluan usein kasvohoitooni yhdistettävän gua sha -käsittelyn sekä kainaloiden sokeroinnin, jotka pystyy valitsemaan varausta tehdessä lisäpalveluista.

 


Minulla oli keväällä suunnitelmana, että olisin käynyt Helsingissä useammalla ekokosmetologilla testaamassa erilaisia kasvohoitoja, mutta aloitin Eco Beauty Wellnessiltä ja pidin Emilian kasvohoidoista niin paljon, etten ole sen jälkeen varannut aikaa minnekään muualle.

 


Rentouduin viimeksi niin, että se tuntui lähes epätodelliselta. Aivan kuin mieli olisi ollut irrallaan vartalostani, sellaista rentoutumista en ole kokenut kuin muutaman kerran elämässäni. Ihania tuoksuja, mukavan viilentäviä naamioita sekä Emilian lämpimät kädet ja hyvät, varmat hierontaotteet tulevat päällimmäisinä mieleen, kun mietin kasvohoitoa. Hierontaa on ihanan paljon ja niskajumitkin saavat kyytiä. 

 


Gua sha tuntui mukavalta ja kevyeltä. Minusta oli hauska arvuutella hoidon aikana, että mitä gua sha -välinettä Emilia käytti milloinkin. Erityisen ihanalta tuntui viileä lusikka liukuessaan iholla, sekä hiusten sik sak -kampaaminen – tässä kohtaa tämän artikkelin kuvaajakin myönsi, että olisi halunnut olla paikallani pellavalakanoiden alla, kun päänahkaa kammataan, se vaan on ihanaa ja rentouttavaa, kun joku toinen kampaa hiuksia. Jos hoito olisi jatkunut vähänkään pidempää, olisin varmasti nukahtanut.

 


Emilia yhdisti kasvohoitooni myös pienen käsihieronnan, joka oli ihana lisä sillä välin kun kasvoillani vaikutti naamio. Kädet lämpenivät, tuntuivat pehmeiltä ja ihana käsirasva tuoksui vielä useamman tunnin jälkeen.

 


Hoidon jälkeen huomasin, kuinka kasvoilta oli poistunut jännittyneisyys ja tuntui kuin silmätkin aukeaisivat jotenkin enemmän (itselläni on usein jännitystä kulmakarvojen yläpuolella). Oloni oli niin rentoutunut ja tyyni, että se tuntui koko kehossa. Koen oloni aina kasvohoidon jälkeen myös ihanan inspiroituneeksi ja mieleni kirkkaaksi. Sen lisäksi iholle jäi mahtava hehku, etenkin dekolteelle, ihastelin sitä vielä seuraavanakin päivänä.

 


Pidän siitä, että kun kasvohoito on valmis, Emilia antaa vinkkejä sekä kertoo mihin ihonhoidossani  kannattaisi kiinnittää huomiota ja mitä ihoni kaipaa juuri sillä hetkellä. Emilialta saa usein myös pieniä näytteitä mukaan kotona testattavaksi.

 

Kuka ystäväsi tai läheisesi on mielestäsi ansainnut rentouttavan hemmottelun, osallistu arvontaan kommentoimalla alle ja voit voittaa lahjakortin rentouttavaan hemmotteluun. Arvonta on voimassa 15.09. saakka ja voittajalle ilmoitetaan sähköisesti.

 

 

Kuvat Pinja Kopra

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista