Eco Beauty Wellness Ekokampaamon Hiuspohjan Tehohoidot

Eco Beauty Wellnessissä syksy starttaa informatiivisilla blogipostauksilla, joihin kokoamme paljon lisätietoa ekokampaamo-, sekä ekokauneushoitolapalveluistamme. 

Tässä ensimmäisessä postauksessa haluamme ottaa esille hiuspohjan tehohoidot. Kenelle hiuspohjan tehohoidot ovat suunniteltu, mitä tehohoitoja meillä on tarjolla ja mitä tehohoidoilla saadaan aikaan. 

Jo useamman vuoden ajan olemme tarjonneet erilaisia hiuspohjan puhdistavia hoitoja osana hiusten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tiesithän, että päänahka on elimistömme puhdistuskeidas, jonka kautta se erittää erilaisia kuona-aineita, myrkkyjä sekä kemikaalijäämiä ulos kehosta. Hiuspohja-, kuten myös koko ihmisen keho on luotu selviämään vain tietystä määrästä turhia eritteitä. On kuitenkin päivänselvää, että nykyaikana ihmisten elämäntyyli sekä hoitotavat ovat muuttuneet ja kemikaalikuormitus on kova. Päänahka ei aina selviä tästä itse, joten avuksi suositellaan hellävaraisia hiuspohjan puhdistavia ja kosteuttavia tehohoitoja. 

 

Kenelle puhdistushoitoja tehdään? 

Suosittelemme päänahan puhdistushoitoa etenkin sinulle, joka omaat kutisevan, tulehtuneen, hilseilevän tai rasvaisen hiuspohjan. Puhdistushoidosta voi myös olla hyötyä silloin, kun olet ollut sairaana ja mahdollisesti syönyt jonkin lääke-, tai antibioottikuurin. On todettu, että myös lääkevalmisteet voivat joskus aiheuttaa päänahalle inhottavan tuntuista kutinaa. Kutinan jälkeen päänahka on yleensä arka ja siihen voi ilmestyä raapimisen yhteydessä haavoja, jotka tulehtuvat. Tulehtunut päänahka on kipeä riesa. 

 

ecobeautywellness-jpg.

Mitä hoitoja tarjoamme?

Puhdistavat savi-, turve-, tai merilevähoito tehdään aina, kun halutaan siirtyä luonnollisempaan suuntaan hiustenhoidossa. Päänahan hoito on myös yksi olennaisista asioista siirtyessään kasvivärjäykseen. Savinaamio sopii mainiosti rasvoittuvan ja hilseilevän päänahan hoitoon. Savina meillä on käytössä luonnonkosmetiikan helmet: vihreä-, valkoinen-, roosa sekä rhassoul savi.  Merilevä puolestaan sopii kuivalle päänahalle sekä hiukselle ja sillä taataan kosteutta hiukselle sekä päänahalle. Lisäksi merilevä on mainio poistamaan kehosta ylimääräisiä kemikaaliyhdisteitä. Puhdistushoitoihin voi myös yhdistää Intialaisen päähieronnan. Rentouttavan vaikutuksensa ansiosta hoidosta tulee kokonaisvaltainen hemmotteluhoito. Voit nyt myös valita itsellesi lisäpalveluna mikrokameratutkimuksen, jossa henkilökunta näyttää tarkemmin hiuspohjasi tilanteen sekä opastaa mahdollisesti jatkohoitoon. Eco Beauty Wellness tarjoaa myös edullisempia sarjahoitoja erilaisiin hiuspohjan ongelmiin. 

 

Mitä sitten on mikrokamera-tutkimus? 


Mikrokamera tutkimuksen avulla voidaan tutkia lähemmin hiuspohjan ja hiusten ongelmia ja sen hetkistä kuntoa. Kuiva tai rasvainen hiuspohja, kutina, liiallinen talin tuotanto tai taliköhnä, karsta, kaljuuntuminen ja muut vaivat saadaan tutkittua ja selvitettyä pintaa syvemmältä ja näin hoidettua perin pohjaisesti. Tutkimuksen avulla saadaan tarkkaa tietoa asiakkaan hiuspohjasta ja hiusten kunnosta. Tätä tietoa käyttämällä voidaan valita myös oikeat hoitomenetelmät ja jälkihoitotuotteet. Mikrokamera tutkimuksen avulla asiakas pääsee hahmoittamaan tilanteen ennen ja jälkeen mm. merilevä-, turve-, tai savihoidon. Tulokset puhuvat puolestaan ja voimme lämpimästi suositella tutkimusta, mikäli oikeasti koet hiuspohjassasi pienintäkin vihjettä piilevästä ongelmasta. Löydät mikrokamera-tutkimuksen lisäpalveluna kaikkiin hoitoihin. 

 

 

Eco Beauty Wellnessin koulutettu henkilökunta tarjoaa myös ravitsevaa tehohoitoa hiuksillemme. Rakennepaikkaavat tehohoidot sopivat kuiville ja vauroituneille hiuksille. Tehohoitoina löydät meiltä: John Masters Organics proteiinipitoisen rakennehoidon, John Masters Organics Laventeli-Avokado hoidon ja Mantelinen Kosketus- öljyhoito. 

 

Kaikkiin tehohoitoihin voi yhdistää leikkauksen sekä muita lisäpalveluita. 

 

Mikäli haluat tulla hemmotteluun ystäväsi kanssa samaan aikaan pyydä henkilökunnaltamme lisätietoa sopivista ajoista soittamalla numeroon 0449897777.

 

Kaikki vapaat ajat löydät nettiajanvarauksesta: https://www.ecobeautywellness.com/pages/ekokampaamon-ajanvaraus

 

Ilmenikö sinulle kysyttävää aiheesta? Laita ihmeessä kysymyksiä sähköpostiimme asiakaspalvelu@ecobeautywellness.com . 

 

Lämpimästi tervetuloa <3 

 

 

 

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista