1001 Remedies – Läsnäolon lähteillä

Tuoksumaailmat ovat minulle tärkeitä ja tuoksujen äärellä olen paremmin läsnä. 


Huomaan, että arjessa minun on helppo ajautua toimimaan ns. automaattisesti, etenkin jos olen stressaantunut. Kun toimin automaattisesti, en kiinnitä asioihin huomiota ja mitä en huomioi, sitä en välttämättä muista. Kaikilla on varmasti kokemusta tilanteesta, jossa miettii, muistinko laittaa ulko-oven kiinni – arkinen asia, jota ei välttämättä tee lainkaan tietoisesti. Itselläni on ollut päiviä, joista en muista muuta, kuin että olen käynyt töissä ja tullut kotiin. Todella pelottavaa, jos elää automaattisesti arkea, mitä siitä muistaa enää myöhemmin? Tämä on mielestäni herättelevä asia. Arki on elämisen arvoista.

 

1001 Remedies Purair purifying room spray

 

Nykyään pyrin pysähtymään aina silloin tällöin arjen keskellä ja yritän olla läsnä. Se voi olla yllättävän haastavaa. Helpoimmaksi koen hyvien asioiden huomioimisen. Hyvän tuoksun avulla minun on helppo iroittautua tähän hetkeen. Koen, että hyvä tuoksu vain kulkeutuu aivoihini ja keskeyttää kaiken muun hetkellisesti. On rentouttavaa jäädä hetkeksi miettimään tätä tuoksumaailmaa samalla kun sen haistaa. Ei pelkästään, sitä onko se hyvä, vaan myös tuntea, miten oma keho reagoi siihen. Kokeeko esimerkiksi levollisuutta tai pirteyttä.


Myös rutiinien avulla voi olla helpommin läsnä. Minulla näitä rutiineita on kehittynyt kaksi. Kasvojen ihonhoito päivittäin sekä uutena rutiinina 1001 Remediesin Purair-ilmanraikastimen suihkuttelu ja tuoksuttelu aamulla herätessä ja illalla ennen nukkumaan menoa. Purairin tuoksua on vaikea kuvailla, se on jotain, mitä en ole ennen kokenut. Jos kävelette Fredalla, poiketkaa ihmeessä kokemaan tuo tuoksu paikanpäälle! Minusta on mielenkiintoista, että ilmanraikastimen tuoksu toimii herätessä sekä ennen nukahtamista. Käytän sitä myös välillä kun haluan kirkastaa mieleni esimerkiksi työpäivän jälkeen tai ennen kirjoittamista – niin kuin juuri tällä hetkellä. Ehkä sen juju piileekin juuri siinä, että tuoksu tyhjentää mieleni häiriötekijöistä. Puhtaalta pöydältä on helppo aloittaa päivä ja tyhjällä päällä nukahtaa nopeammin. Tämä tuote voisi olla myös ihana lisä jooga-hetkiin.

 

1001 Remedies Good night sleep relaxing balm

 

Toinen tuote 1001 Remediesiltä on Good night sleep relaxing balm -monitoimivoide. Olen tähän tuotteeseen niin koukussa, että se kulkee lähes kaikkialla mukanani!


“1001 Remedies Good Night Sleep Relaxing Balm, voide sisältää sitruunamelissan eteeristä öljyä, joka rauhoittaa sydäntykytystä sekä hermostoa, neroli ja kamomilla rauhoittavat stressin oireita ja auttavat rentoutumista sekä helpottavat sikeään uneen vaipumista.”


Saan tästä helpotusta ahdistukseen ja migreeniin, jotka saattavat iskeä kesken työpäivän. Mieleni rauhoittuu kun sipaisen sitruunamelissan tuoksuista balmia ranteisiin ja tuoksuttelen sitä hetken. Käytän tätä myös ennen nukkumaan menoa ja koen, että balmi auttaa minua nukkumaan levollisemmin, enkä heräile juurikaan yön aikana.  


Molemmat sarjan tuotteet ovat mielestäni myös mahtavia lahjaideoita! Innokkaalle jooga-ystävälle, stressaajalle, uniongelmaiselle, hänelle kenelle haluat antaa pienen pysähdyksen arjen keskelle – kuten sinulle itsellesi.


1001 Remediesin tuotteilla tuoksujen hyödyntäminen on helppoa ja nopeaa kuin hajuveden käyttö. Mitä enemmän olen läsnä, sitä tyynempi huomaan olevani.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista